Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična koreografija

Za ovo treba imati hrabrosti: Mladenci sve oduševili prvim plesom

mladenci
Foto: Screenshot
30.06.2018.
u 17:48

Mladenci su koreografiju učili tri mjeseca, a tijekom izvedbe nisu niti jednom pokazali tremu ili strah da će pogriješiti.

Preko šest milijuna puta pregledan je već video prvog plesa mladenaca iz grada Andersona u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini, a snimka je izazvala oduševljenje na internetu.

Radi se o novopečenom bračnom paru Lindsay Neeley i Austinu Luttrellu koji su svojim prvim plesom mnoge ostavili bez daha.

Snimku je na Facebooku objavila rođakinja para Julianne Loven.

– Ono što me zadivilo je što se može vidjeti kroz njihov ples koliko se vole, pogledajte koliko su sretni što su zajedno – kazala je ona.

Mladenci su koreografiju učili tri mjeseca, a tijekom izvedbe nisu niti jednom pokazali tremu ili strah da će pogriješiti.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

mladenci
1/10
Ključne riječi

Komentara 7

ST
strsljen2013
06:32 01.07.2018.

Znate li da su se udale: Jelena, Doris, Mia, Antonija, Adrijana, Silvija, Danijela, Dalija, Tihana, Ivana............ Ne znate? Pa ne znam ni ja Helenu.

DU
Deleted user
07:47 01.07.2018.

Lubina Karolinici treba smjesta plaću povisiti za 83,47 posto. Ako to nije zavrijedila ona, onda zbilja ne znamo tko je.

VE
veseljak
09:20 01.07.2018.

Boze dragi , i to sranje se prodaje pod novine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije