Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
108 2°C
  • dobarsavjet:

    Kako se Zakon o Obveznim odnosima tumaći kad je u pitanju državna ustanova, a kada je u pitanju radnik onda taj zakon ne važi. Pravosuđe je katastrofa, korumpirano i ne kompetentno.

  • liliZG:

    nije mi jasno, kakvo je to retrogradno naplaćivanje duga, ...treba samo slijediti logiku, bio si korisnik do 10.04.16., sve što je do tada obavljeno je na teret hzzo-a, a što je kasnije napravljeno je na teret onog koji nema dopunsko ... prikaži još! osiguranje ili novog pružatelja usluge dopunskog osiguranja, ....gdje je tu problem?, da li bi mi ekipa pravnika možda mogla objasniti???

  • adrian1:

    kao i obično u ovoj državi sve je napravljeno da vas prevare, a ne da na pošten način upozore građanina. Kolega s posla je raskinuo policu , nakon čega su mu na dežurnom telefonu 0800 7989 rekli da je podmirio ... prikaži još!io sve dugove, a pritom su mislili samo na mjesečne premije uopće ne spomenuvši da postoji mogućnost da naknadno dođe naplata štete, kako oni to zovu, pa je dobio nekoliko mjeseci nakon raskida ugovora račun od oko 4000 kn. Da mi se ne bi dogodio isti slučaj i sam sam pokušao saznati koliko sam napravio "štete" HZZo-u u protekloj godini, ali nakon nekoliko neuspješnih poziva pravnim službama i posjeti pravnoj službi Klovićevoj, nitko mi nije mogao dati takvu informaciju odnosno uputili su me u Jukićevu, a telefonom su mi rekli da moram pisati dopis na direkciju u kojem tražim jednostavan podatak do kojeg se može doći u 3 klika mišem, ali ipak ga je nemoguće doznati na brzi i jednostavan način. Na službi za korisnike su mi naravno rekli da su svi moji dugovi podmireni i tek na moje inzistiranje su rekli da ne znaju koliki je zapravo moj dug i da za to nisu ovlašteni. Da nisam pitao za štetu ja bio poklopio slušalicu misleći da zaista nemam nikakav dug. Pitam se kome to odgovara takvo zavaravanje građana?

Još iz rubrike Vijesti

Vinkovci
preddiplomski stručni studij

U Vinkovcima se otvara studij drvne tehnologije, mjesta za 40 studenata

stravično

VIDEO Bez razloga nokautirao djecu: 'Krikovi su odzvanjali cijelom trgovinom'

9
VISOKO DRŽAVNO PRIZNANJE

Ronny Pecik, Austrijanac hrvatskih korijena postao austrijski senator