Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaći ekstremisti
Povratak na članak

Za napad na Capitol do sada optuženo više od 300 ljudi: 'Spominjali su dizanje zgrade u zrak'

"Istraga protiv odgovornih se provodi do sada neviđenom brzinom i razmjerima", rekao je zamjenik državnog odvjetnika John Carlin i naglasio da će počinitelji odgovarati

Komentari 3

HO
homophob
23:24 26.02.2021.

Za preko 95 nasilnih smrti uzrokovanih "miroljubivim protestima" stotone nevinih gradana pretucenih, tisuce trgovina opljackano i spaljeno od BLM i antife proslog ljeta i jeseni sirom Amerike a NITKO nije uhapsen! Kazu svi ljudi su jednaki pred zakonom. Ocito da su neki manje a neki vise jednaki u ocima Demokrata!

VL
SO
Sotona
12:30 27.02.2021.

EMISTI Za Legalni prosvjed na Capitol do sada optuženo više od 300 ljudi: 'Spominjali su dizanje zgrade u zrak' sa spolnim organom ; i to je sada za robije ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.