Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR ČLANAK

Za najljepšu osječku turističku razglednicu nagrada 10.000 kuna

fotka osijeka
osijek-online.com
15.07.2011.
u 12:39

Natjecati se mogu isključivo fotografije eksterijera vezanih za grad Osijek u cjelini

Nakon uspješno organiziranog nagradnog fotonatječaja "Osječka priča - Osijek u mom srcu" te izložbe radova, objavljen je ovogodišnji nagradni fotonatječaj pod nazivom "Najljepša turistička razglednica grada Osijeka".

Organizator je natječaja Osijek-Online.com, gradski portal, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Osijeka. Glavni pokrovitelji projekta su Grad Osijek i Avenue Mall Osijek koji i osiguravaju glavne nagradne za pobjednike natječaja. Prva je nagrada velikih 10.000 kuna! Natjecati se mogu isključivo fotografije eksterijera vezanih za grad Osijek u cjelini. Rok za prijavu radova je 31. kolovoza 2011. godine.

Ovaj se natječaj organizira radi promocije Osijeka, ljepota i posebnosti grada na Dravi, a uz to mu je cilj upoznati javnost s kulturnim, turističkim i svim ostalim znamenitostima grada Osijeka te omogućiti građanima osvajanje vrijednih nagrada za trud u stvaranju najljepše razglednice Osijeka.

Osječani su ponosni na svoj grad i podneblje u kojem žive, vole Osijek i njegov ponekad pjesnički duh koji šapće u svim zidovima od stare Tvrđe do šetališta uz Dravu i pješačkog mosta... "Osijek u mom srcu". Svaki "lega" zna da osječki parkovi, najljepše šetnice, sanjivi zalasci, stare zidine i ponosna pročelja imaju svoju priču, priču grada koji Osječani vole.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije