Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtva nesreće kod novske

'Nije joj se išlo, ali se predomislila. I, nažalost, tamo nije ni stigla...'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
14.07.2019.
u 19:05

- Nadali smo se da će se zbog svoje mladosti izvući, ali ozljede glave bile su preteške - kazao je svekar i dodao kako njegov sin od tuge nije u stanju dati bilo kakvu izjavu

Borba za život Ivane Babić (28) koja je stradala u teškoj nesreći koja se 7. lipnja dogodila na autocesti A3 na odmorištu kod Novske izgubljena je noćas u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

- Svima nam je teško, moja se snaha nije probudila iz kome od nesreće - rekao je svekar Mirko Babić.

U prometnoj nesreći  kamion je usmrtio dvije učenice iz Dalja, a Ivana je tada u minibusu putovala u München, u posjet sestrinskoj firmi, piše 24sata. Međutim, tog kobnog dana o Ivo Filipović punom je brzinom uletio na odmaralište te je prikolicom kamiona udario u minibus i ozlijedio Ivanu i njezinu kolegicu.

- Nadali smo se da će se zbog svoje mladosti izvući, ali ozljede glave bile su preteške - kazao je svekar i dodao kako njegov sin od tuge nije u stanju dati bilo kakvu izjavu. Mladi par se vjenčao prije samo dvije godine, a za mjesec dana su trebali proslaviti godišnjicu braka.

Ivanini roditelji također nisu u stanju išta komentirati.

- Ivana je bila takva da ni mrava ne bi zgazila. U vrijeme rata oni su bili u Njemačkoj, gdje je Ivana završila školu i perfektno naučila njemački jezik. Radila je na koordinaciji s tvrtkama iz Njemačke. Svake godine idu u posjet sestrinskoj tvrtki u München. Prošle godine nije išla, a nije joj se išlo ni ove. Predomislila se i, nažalost, nije tamo ni stigla - rekao je bratić djevojke koji i dalje ne vjeruje da je nema.

Dodao je kako su njeni roditelji u subotu posebno bili uznemireni, kao da su osjetili da će ostati bez svoje jedinice.

- Išli su na sve strane, pa čak i u Zagreb, tražili su slamku spasa za svoju kćer, ali ono što su im rekli vrhunski neurokirurzi nimalo nije bilo ohrabrujuće. Dogodilo se ono čega su se najviše bojali. Ivanu će pokopati ovdje u Štitaru - rekao je bratić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije