Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE ZAPOŠLJAVANJA
Povratak na članak

Za mjere zapošljavanja predviđeno rekordnih 1,6 milijardu kuna

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u ovoj godini za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja ima na raspolaganju rekordnih 1,6 milijardu kuna što je dovoljno za 'aktivaciju' gotovo 36 ili 37 tisuća osoba, rekla je državna tajnica Katarina Ivanković Knežević na predstavljanju mjera u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP).

Komentari 3

DU
Deleted user
18:12 03.07.2018.

evo kako izgleda sezonski posao u HAC-blagajnik na naplatnim kucicama: 1. godine dobiš ugovor na 2mj. 2. godine na 3 mjeseca 3. godine na 3 mjeseca 4. godine na 5 mjeseci 5. godine na 5 mjeseci , a 6. godinee dođe HDZ na vlast i jedva dobiješ na 2.mjeseca iako godinu prije budeš proglašen najboljim sezoncem!! o mjeri stalnog sezonca da i ne pomisliš... ali zato oni sezonci (HDZov kadar koji ima 100 prijava za krađu od korisnika, imaju najviše bolovanja i najmanje rade, a k tome se pozivaju i zastrašuju neposredno nadređene Kujunđicen, Prgometom, Brkićem i sličnima) redovito dobivaju najdulje sezonske ugovore i onda im ih još produljuju... to je Hrvatska i to su mjere zapošljavanja

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
17:02 03.07.2018.

otvorite tvornicu ili it-tvrtku za tolike novce.

VL
MU
mulag
15:46 03.07.2018.

ajde zaposli se u hrvatskoj i probaj živit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.