Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Za koga biste glasovali u sučeljavanju Škore i Kolakušića?

Miroslav Škoro i Mislav Kolakušić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL, Patrik Macek/PIXSELL
1/5
22.08.2019.
u 14:39

Nastavljamo sa sučeljavanjem kandidata za predsjednika Republike Hrvatske koji su zauzeli vrh naše ankete

Poznato je zasad 13 kandidata koji će u predsjedničku utrku, a moguće je da će ih biti još. U anketi koju smo objavili 6. kolovoza najviše glasova dali ste aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović i pjevaču Miroslavu Škori. Na trećem mjestu bivši je premijer Zoran Milanović. Potom smo u anketi od 12. kolovoza sučelili dvoje predsjedničkih kandidata, Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru koji su dobili najviše vaših glasova. Najviše glasova u toj anketi dali ste Škori. U idućoj anketi pitali smo vas za koga biste glasovali da u drugi krug predsjedničkih izbora idu Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, a vi ste odlučili - Milanović. Uslijedila je anketa Škoro-Milanović, u kojoj je pobijedio Škoro.

Sada nastavljamo sa sučeljavanjem ostalih kandidata koji su zauzeli vrh ankete i pitamo vas - biste li podržali Miroslava Škoru ili Mislava Kolakušića?

Za koga biste glasovali na predsjedničkim izborima u drugom krugu?

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović proslavu Oluje iskoristila je da bi najavila kako će u utrku za još jedan mandat na Pantovčaku. Miroslav Škoro te Zoran Milanović svoje su kandidature već objavili.

Ivan Pernar kandidaturu je objavio odmah nakon Milanovića, dok Mislav Kolakušić ima predsjedničke, ali i premijerske ambicije. Milan Bandić nikada nije otklonio opciju da ponovo bude predsjednički kandidat, a ambiciju da dođe na Pantovčak ima i bivši HSS-ovac Ante Simonić. Katarina Peović kandidatkinja je Radničke fronte, Tomislav Panenić kandidirao se protivno volji svog Mosta, a Dejan Kovač, profesor na Princetonu, ima podršku HSLS-a.

Dalija Orešković, bivša šefica Povjerenstva za sukob interesa, također je kandidatkinja za predsjednicu, a Vlaho Orepić, još jedan bivši Mostov ministar, u utrku ulazi bez stranačke potpore. Dejan Jović spominjao se kao mogući kandidat SDSS-a. 

U sljedećim danima ćemo u anketama jedan na jedan sučeliti i ostale kandidate koji su zauzeli vrh ankete. 

Pogledajte sve kandidate u galeriji

Miroslav Škoro i Mislav Kolakušić
1/14

Komentara 39

MU
muh
17:51 22.08.2019.

Kolinda je najbolja Kolinda če pobedit.

MR
MrGrickle
13:27 24.08.2019.

Zanimljivo kako iz dana u dan rezultat ankete varira. U radno vrijeme raste za Škoru a navečer Kolakušić u vodstvu. Znači li to da su Škorine radilice uhljebi koji troše radno vrijeme za nafilavanje anketa? Ili možda samo to i rade za novac?

TE
texas
15:12 22.08.2019.

Neću vam reć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije