Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Za klizalište u središtu grada izdvojeno 150.000 kuna

Klizalište
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
09.12.2014.
u 14:00

Glavni sponzori klizališta su Belupo i Podravka. Službeno otvorenje će biti u petak, a klizat će se moći sve do kraja siječnja 2015. godine

Iako doznajemo da je još do nedavno bilo upitno hoće li ove godine uopće biti klizališta u Koprivnici, direktor gradske Turističke zajednice Renato Labazan s ponosom je istaknuo da se tradicija neće prekidati ni ove zime. Klizalište na Zrinskom trgu trebalo bi biti otvoreno u petak, 12. prosinca, što je kasnije nego prijašnjih godina.

- Malo se sve odužilo, ali naši sugrađani i turisti će ponovno moći uživati na ledu. Neće biti nikakvog spektakularnog otvorenja - otkrio je on, dodavši da su i ovaj put glavni sponzori “ledene priče” u podravskoj metropoli tvrtke Belupo i Podravka.

Turistička zajednica podmirit će troškove održavanja, a Grad će platiti električnu energiju. Ukupna vrijednost ovogodišnjeg klizališta, kazao je Labazan, bit će oko 150.000 kuna. To je gotovo 100.000 kuna manje nego se za klizalište trošilo prije nekoliko godina. Klizalište bi trebalo biti otvoreno do kraja siječnja.

I ove godine klizalište je sastavni dio Božićnog sajma, koji se također službeno otvara u petak, a održavat će se sve do Badnjaka.

- Vjerujemo da će ovaj sajam biti bolji nego prijašnji. Imat ćemo 14-15 prodajnih kućica, što je više nego lani. Drugu godinu zaredom imat ćemo i prodajnu izložbu slika naivnih umjetnika s božićnom tematikom, posjetiteljima će se predstaviti i stari zanati, a uspjeli smo privući i nekoliko tradicijskih obrtnika, poput medičara. Naravno, ništa ne može proći bez kuhanog vina, a građani će na biranje imati ponudu dva ugostiteljska objekta - istaknuo je Labazan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije