Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umirovljenici na udaru

Za izmišljeno liječenje sestre uplatila desetke tisuća kuna

kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.02.2018.
u 15:18

Nesretnu je staricu na telefon nazvala nepoznata žena koja se predstavila kao zaposlenica veleposlanstva Velike Britanije te joj je "priopćila" kako je njezina sestra, koja živi u inozemstvu, bolesna

Za desetke tisuća kuna prevarena je 70-godišnjakinja iz Belišća nadomak Osijeka. Nesretnu je staricu, naime, na telefon nazvala nepoznata žena koja se predstavila kao zaposlenica veleposlanstva Velike Britanije te joj je "priopćila" kako je njezina sestra, koja živi u inozemstvu, bolesna.

"Zaposlenica" je, stoga, rekla 70-godišnjakinji da treba uplatiti nekoliko desetaka tisuća kuna za sestrino liječenje. Odigravalo se to u utorak popodne, izvijestila je policija.

– Nakon što je uplatila novac u Belišću, 70-godišnjakinja je kontaktirala sestru i shvatila da je prevarena. Tragamo za nepoznatom ženom – kažu u PU osječko-baranjskoj.

Komentara 1

AD
adler77
16:24 22.02.2018.

Pa sto prije uplate nije zvala sestru, ma ja levata brate mili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije