Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Za gradnju doma obitelji Brnadić treba prikupiti pola milijuna kuna

'za dalmaciju....030310....sibenik U prostorijama sibenske HVIDRE odrzana tiskovna konferencija na kojoj je Petar Janjic-Tromblon obznanio da ce Udruga ratnika hrvatskog obarmbenog rata i HVIDRA siben
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
06.03.2010.
u 10:20

Bračnom paru u mirovini ovo je treća tragedija. U ratu su izgubili oba sina, Ivicu (22) i Dragu (42).

"Brnadići, niste sami - mi smo vaša djeca", naziv je humanitarne akcije koju je pokrenula Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata iz Vukovara u suradnji sa šibenskom Hvidrom. Cilj im je putem humanitarnog telefona 060 888 900 prikupiti novac za gradnju novog doma Ani (70) i Stipi (75) Brnadiću, čija je kuća nedavno izgorjela u požaru. Bračnom paru u mirovini ovo je treća tragedija. U ratu su izgubili oba sina, Ivicu (22) i Dragu (42).

– Želja nam je u tjedan dana prikupiti 500 tisuća kuna. Ipak, naša je obveza pomoći roditeljima dvojice hrvatskih branitelja – rekao je Petar Janjić, predsjednik.

Telefon će biti otvoren do 12. ožujka, a u promidžbu će se uključiti i 23 radijske postaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije