Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijska pismenost
Povratak na članak

Za Dalmatince novac postoji da bi se trošio, Slavonci žive za danas

Klijenti su nas pitali hoće li im kombi biti dovoljan da smjeste paket dionica, rekla je Melita Marčeta s Akademije ZG burze

Komentari 3

BA
bajo2
21:08 13.03.2015.

ahahahahah pazi ovo(... a Slavonija "nastojim živjeti za danas, a sutra kako bude") ahahahahaa pa u slavoniji nema sutra!

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
22:11 13.03.2015.

Eto samo smo za 3% lošiji od njemačke u financijskoj pismenosti a gospodarski 30 godina. Meni ovo više izgleda kao da su banke naručile ovo istraživanje nebi li vidjeli gdje još ima neukih u Hrvatskoj da im uvale kredite.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:22 13.03.2015.

bez ove vijesti ne bi mogao završiti današnji dan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.