Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan za zdravlje

Za 89 projekata četiri milijuna kuna

novčanice
Davor Puklavec/PIXSELL
07.03.2014.
u 12:55

Riječ je o projektima koji su konsenzusom struke, politike i građana ocijenjeni najvažnijima

U ovoj godini iz proračuna Istarske županije izdvojit će se četiri milijuna kuna za sufinanciranje čak 89 projekata iz Plana za zdravlje i socijalno blagostanje Istarske županije čime se nastavlja dugogodišnja praksa izdvajanja novca za unapređenje zdravlja i socijalne sigurnosti građana županije.

Riječ je o projektima koji su konsenzusom struke, politike i građana ocijenjeni najvažnijima, a odnose se na promociju i zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih, zaštitu i unaprjeđenje kvalitete života osoba s invaliditetom, podršku obitelji, skrb za starije i nemoćne osobe, ranu intervenciju kod djece s neurorizicima, prevenciju kardiovaskularnih bolesti, liječenje raka debelog i završnog crijeva.

>> Dalmacija, Lika 
i Zagorje izgubili najviše, Zagreb 
i Istra najmanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije