Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maškare preuzimaju vlast na Kvarneru

Za 40 dana karnevala porezni obveznici iskeširat će 650.000 kuna

maske
Anton Ficko/VLM
08.01.2010.
u 15:05

Karnevalsko ludilo u velikom šatoru trajat će do 17. veljače, a Crikveničane i njihove goste zabavljat će Alen Nižetić, Jole, Maja Šuput, Berekini, i Los Caballeros.

CRIKVENICA - U većini mjesta Kvarnera i Hrvatskog primorja ovaj će vikend donijeti početak 40-dnevnoga maškaranog ludovanja. U Crikvenici, nekadašnjoj perjanici hrvatskoga turizma, tvrde kako su ove karnevalske sezone najjači u zabavi, veselju i smijehu, te pozivaju da im se dođe i proveseli se s njima u za tu prigodu podignutom nikad većem i nikad ljepšem šatoru na parkiralištu Petak pored mora u središtu mjesta.

Ta ih je "investicija" stajala 980.000 kuna, a na pleća poreznih obveznika past će podmirenje najvećeg dijela - 650.000 kuna, koliko je podastro crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina (HDZ) iz gradskog proračuna. Gradski ključ dobrovoljno će, ali samo na 40 dana, predati meštru karnevala, a da mu bude lakše, za nj će i njegove goste pjevati Alen Nižetić. Na red da zabavljaju Crikveničane u dolazećim subotama do 17. veljače doći će i Jole, te Maja Šuput, Berekini, Koktelsi, Le Mond i Los Caballeros.

Prigode za zabavu u ova teška krizna vremena dobit će i stanovnici svih okolnih mjesta u svojim domovima kulture, i to sve čiste srijede, 17. veljače, dobro iskoristiti za bijeg od svakodnevice, jer je i bez krize jedno od gesla maškara uvijek bilo "pusti brigu na veselje".

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:48 08.01.2010.

Pa u jednom zagorskom gradu je doček Nove koštao 146 tisuća kuna.Bila dva anonimna satava.U pola noći su svi radi kiše otišli kući ,a novac se dijelio.....i djelio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije