Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o šeksovoj izjavi

Z. Milanović: U Hrvatskoj je danas puno prodavača magle

milanović u slavoniji (1)
Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
1/3
09.10.2010.
u 16:32

Je li gospodin Šeks bio izvan Hrvatske, da se ne sjeća posljednjih deset godina, pita Milanović

SLATINA – Boraveći danas u Općini Nova Bukovica i Slatina Zoran Milanović, predsjednik SDP-a kratko je komentirao televizijsku izjavu Vladimira Šeksa, potpredsjednika Hrvatskog sabora pitanjem: – Gdje je gospodin Šeks bio posljednjih deset godina? Je li bio izvan Hrvatske? U HDZ se sve to znalo, pa ne znam zašto se gospodin Šeks čudi svemu što se danas u Hrvatskoj događa, upitao se Milanović.

Milanović je posjetio spomen sobu koju su članovi Udruge 'Hrvatsko srce' uredile u spomen na preminulog novobukovačkog župnika Alojzija Staneka te župnu crkvu u Novoj Bukovici, a potom je na javnoj tribini, pred nekoliko stotina SDP-ovaca i mještana, odgovarao na pitanja.

- Ne znam da li su hrvatski braniteljisanjali pravnu hrvatsku državu, ali ovakvu sasvim sigurno nisu. Zašto Hrvatska danas nije zemlja reda, rada, zemlja u kojoj se poštuju pravila, svi imaju iste šanse…U Hrvatskoj je danas jako puno prodavača magle. Svi se zalažu za iste ciljeve, imaju snažne riječi, imaju toplo i veliko srce…Svi su za sirotinju, obespravljene i nezaposlene, ali vidimo da nije tako. Vidimo da zaista postoje oni koji tako osjećaju i rade i oni koji lažu. Lažu već godinama. Mi smo za državu reda u kojoj će se zakoni poštivati. Ovaj narod je željan i gladan pravde i istine i spreman je čuti istinu, naglasio je Zoran Milanović u Novoj Bukovici.

 

Ključne riječi

Komentara 195

OB
-obrisani-
21:18 09.10.2010.

kamocemo=cetnik Za Dom Bog i Pravi Hrvati

OB
-obrisani-
05:12 11.10.2010.

kamocedo ne pljuj po hrvatskoj

BA
baća45
19:00 09.10.2010.

Milanović svojim bahatim i umišljenim izgledom, \'\'crvenim\'\' političkim stavovima, a pogotovo nedefiniranim i neprovedivim programima ne ulijeva povjerenje i ne obećava ništa dobroga. -- ČISTA DEMAGOGIJA I PRODAJA MAGLE....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije