Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju pomoć

Xena je spašena iz napuštene kuće, zbog ozljeda čeka je operacija

Foto: Privatni album
1/3
21.09.2021.
u 18:40

Jedna noga joj je slomljena, šepa i na drugu nogu, ali je i dalje umiljata, željna pažnje i ljubavi

Dobila je privremeni smještaj i ime, nazvali su je Xena. Prema prvim procjenama veterinara zbog ozljeda će trebati i na operaciju.

Pronađena je na Banovini, napuštena, neželjena i povrijeđena. Lutala je jednim selom dok nije stigla do napuštene kuće. Tu se smjestila, čekala čovjeka koji će joj pomoći. Objava o napuštenoj kujici dijelila se na društvenim mrežama, a volonteri koji su za nju tražili pomoć napisali su da je kujica željna pažnje i ljubavi.

– Jako je mršava, neuhranjena, vide joj se rebra, ali usprkos tome je vesla i zaigrana. Cijele dane trči za automobilima, vjerujemo da su i njezine ozljede nastale od udarca automobila.. Ozlijeđene su joj prednja lijeva i desna zadnja noga, obje diže u zrak i štedi ih. Ima oko 15-tak kilograma i jako je umiljata – objavili su volonteri.

Vrlo brzo kujica je stigla u Zagreb, a brigu o njoj preuzela je Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja Rina. No, sami ne mogu platiti operacije ni terapije za kujicu. Pomoći im možete uplatom na račun HR1324840081104925854, a kako se Xena oporavlja možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije