Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera

Wulff prijetio Bildu zbog članka o njegovu zajmu

Christian Wulff
reuters
03.01.2012.
u 18:39

Najava članka Wulffa je toliko razbjesnila da je na servisu govorne pošte urednika lista ostavio poruku u kojoj je prijetio da će tužiti list odluči li se objaviti članak.

Njemački predsjednik Christian Wulff našao se pod velikim pritiskom javnosti koja od njega traži objašnjenje o zajmu koji je od supruge jednoga bogatog biznismena primio kako bi sagradio kuću.

Riječ je o iznosu od 500.000 eura o kojem je sredinom prosinca pisao list Bild. Najava članka Wulffa je toliko razbjesnila da je na servisu govorne pošte urednika lista ostavio poruku u kojoj je prijetio da će tužiti list odluči li se objaviti članak.

Iako se predsjednik kasnije ispričao zbog svoga postupka i dobio potporu kancelarke, pritisak javnosti ne smanjuje se. Taj skandal mogao bi ozbiljno naštetiti i Angeli Merkel koja je podržala Wulffovu kandidaturu.

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
zveket
23:30 03.01.2012.

švapski Čačić

DZ
dzukaficuka
00:46 04.01.2012.

Bas tako Svapski KRADIMIR jebote sto su ove Svabe Demokracka zemlja jao .Pa sad mi je sve jasno zasto Jansa nije kriv he he he.I nije primijo mito od 20 milijuna eura mito nego od 120 milijuna eura Zslo sud je u pravu teretili ga za 20 on je uzeo 120 i onda je to po EU normi normalno da nije kriv kapisi

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
01:44 04.01.2012.

Pa zar tako nije i naša veleizdajnička sramota od bivšeg predsjednika, Mesić postupio? Zar mu nije \'prijatelj pozajmio\' 2 milijuna kuna? Samo što je kod nas Mesić i dalje uvažavana i rado viđena ličnost u javnosti, umjesto da je u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije