Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA KORONAVIRUSA
Povratak na članak

U Rumunjskoj do 15 godina zatvora za kršenje mjera, Srbija uskoro proširuje 'policijski sat'

Svi novi slučajevi infekcije u kontinentalnoj Kini su uvezeni, što je povećalo pritisak na vlasti da pojačano provjeravaju putnike u ključnim središtima putovanja.

Komentari 21

IV
ivicin
07:30 19.03.2020.

bas je to tocno i provjereno ..a je da bi se kinezi drzali plenkovicevih uputa onda bi planet zemlja trebao biti barem 50 puta veci..

VL
LJ
ljeto90
11:52 19.03.2020.

Mislili su potamaniti Kineze,a oni će izaći još jači nakon korone??????????

VL
FA
fadilj
08:32 20.03.2020.

Oni nisu preboljeli po ovome sta pise nego nemaju simptome. I dalje su zarazni za okolinu. A s obzirom da vidimo kako se pucanstvo ponasa neozbiljno u ovoj situaciji, ne gine vam kaos.

VL
SO
Sir Oliver
14:11 20.03.2020.

Katolicima bas nesto i ne uspijeva molitva protiv virusa, bit ce da su svetci vec zarazeni...

VL
RA
razvigor14
08:36 20.03.2020.

..zasto vi nekuzite da najmanje 80% nas mora proci kroz sve ovo, prije ili kasnije. Ili da propadne ekonomija skroz i da milijuni ostanu bez posla i nastane anarhija totalna.

VL
Avatar Janus
Janus
05:03 20.03.2020.

1. dio - Ti Kinezi su Bogovi. Rješili Koronu, brzo i efikasno, a sve bez cjepiva ili lijeka ili sa nedovoljno cjepiva i lijekova, pa su onda višak Korone za koji nisu imali dovoljno cjepiva i lijekova izvezli u Europu,, Iran, Irak, Južnu Koreju, Japan,,,,,,,,,,,,. Oni su onda stvarno genijalni. Tomu je tako, jer tako kaže tamošnja vladajuća partija (znamo koja) i zato jer nema onih koji bi rekli bilo što drugačije. Nema ih zato što je kineskim medijima (svima kontroliranim od vlade) rodoljubna dužnost svaki potez vlade samo i jedino hvaliti a ni pod razno bilo što kritizirati, a međunarodni internet je blokiran ili kontroliran (oni imaju svoj internet, naravno od vlade kontroliran). Besramnici koji su se ipak ohrabrili pa usudili kritizirati bilo kakav potez njihove vlade (znamo koje i kakve), i to ne samo u vezi Korone. , u kučnim su, ili pravim zatvorima, ili u tkzv odgojnim logorima, naročito oni zločesti kritizeri koji su se to usudili u kontaktima sa strancima. Kina prethodno navedenih ima najviše na svijetu. Da ne duljim previše. Kina je stvarno "raj na zemlji" . Toj činjenici rječito u prilog ide stalno rastući broj Kineza po svijetu (naročito Rusiji) koji Kinu napuštaju jer se boje da u Kini od lagodnog života ne zakržljaju, udebljaju se i uljene. Hrvatska stvarno jest koma, a Kina bi jo baš trebala biti uzor kako da prestane biti koma. Baš pravi "uzor". Blago nama s takvim uzorom!......nastavak sljedi ispod.......

VL
Avatar Janus
Janus
05:06 20.03.2020.

Kinezi su i kraljevi, csrevi, sultani i genijalci sve u jednom. To je narod koji je prije više tisuća godina izmislio barut, papir, tiskane knjige, kompas, porculan, mehanički sat, tačke (kariole) tehniku lijevanja željeza i visoke peči za istu svrhu,,,,,,,,,,, i još koješta a među svim tim i načine dobivanja alkohola, a dosta mjerodavnih je stava da su oni izmislili najvažniju sporednu stvar na svijetu, NOGOMET. Onda su Kinezi prestali izmišljati više išta, pa su počeli uzimati orginale koje drugi izmisle, pa sklepati i prodavati kopije 5 šest puta jeftinije.Sad su odlučili malo izmjeniti taktiku, u cilju pomoči svojoj medicinsko-farmaceutskoj industriji, te preuzimanja NJIHOVE zbog Korone propalih prije svega europskih kompanija od strane njihovih kineskih komunističkih KAPITALISTA (meni osobno su največa fora oni koji vjeruju da je Kina komunistička zemlja) . Nakon dugo vremena su izmislili original proizcod u vidu Korone, izveli ga u zasad stotinama tisuča kopija, pa naplačivali pomoć (nema đabe ni u stare babe a načini plačanja su različiti() za njegovu sanaciju ili eliminaciju, i još im oni kojima to naplačuju drže anđelima. Genijalno, nema šta. Pa kako onda Kinezi ne bi bili carevi, kraljevi, sultani i genijalci??

VL
Avatar R & I
R & I
07:42 19.03.2020.

Vise Kinezima ne vjerujem.

VL
SO
Sir Oliver
15:01 19.03.2020.

Da je HR napravila 10.000 testiranja kao Slovenci, imali bismo sigurno 500 zarazenih, no na 1.500 HR testiranja i ne mozes imati vise od 100 zarazenih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.