Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Willy se izgubio samo nekoliko dana nakon što je udomljen

Willy
Foto: Privatni album
1/4
14.09.2016.
u 21:58

Ne prilazi nepoznatim ljudima, a vjerojatno je i uplašen jer je u potpuno nepoznatom okruženju, ako ga vidite zovite 092/17-71-811 ili 098/93-37-290

Dvije i pol godine čekao je Willy u svom privremenom domu da ga ugleda njegov čovjek. I kad je konačno dočekao, samo nekoliko dana nakon što je udomljen u Soblinec Willy je pobjegao.

- Izabrali su ga ljudi kojima je kujica uginula nakon što je 13 godina živjela s njima. Imaju veliko dvorište, sve je bilo divno. I sama sam se u to uvjerila - kaže Klaudija Sigurnjak, kojoj nije bilo teško dovesti Willyja iz Požege u novi dom u blizini Sesveta. Kaže, jako su se vezali i nije joj bilo lako ostaviti ga. A i Willy je jako cvilio kad su odlazili.

Je li Willy odlučio krenuti u potragu za njom ne zna, ali zna da mu je sve potpuno nepoznato i da je vjerojatno uplašen. Moli sve koji ga vide da ga pokušaju zadržati i jave na 092/17-71-811 ili 098/93-37-290. Willy je prilično plah pa se boji da neće htjeti prići svakome. Cijepljen je, čipiran i kastriran, a kad je nestao imao je plavu ogrlicu. Prepoznatljiv je i po bijeloj kravati i bijeloj mrlji na vratu, a bijele su mu i cape na zadnjim nogama.

Komentara 1

UN
una1
15:54 15.09.2016.

Vrati se doma,žao mi je peseka,tko zna razlog bijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije