Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor ljepote

Wendy Bandić iz Zadra žiri osvojila stasom i osobnošću

kraljica wendy bandić (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
20.06.2010.
u 13:23

Pobjednica Wendy studentica je prve godine zagrebačkog studija sestrinstva, a kao viša medicinska sestra planira se vratiti u Zadar

BJELOVAR – Na završnici izbora kraljice sjeverozapadne Hrvatske za kraljicu Hrvatske 2010. godine, održanom u bjelovarskom Caffeu 92, krunu i pobjedničku lentu osvojila je Wendy Bandić iz Zadra, za prvu princezu je izabrana Danijela Frančić, dok je Melita Mataković imenovana drugom princezom. Sve tri ljepotice ovim su postignućem izborile nastup na završnici izbora za kraljicu Hrvatske, a koji će se u rujnu održati u Zagrebu. Hoće li se tamo naći i kraljica fotogeničnosti Ramona Bajsić ovisiti će o možebitnoj naknadnoj pozivnici organizatora.

Kako je Wendy pošteđena takvih dvojbi, rasterećeno se može spremati za sljedeći izazov. - Iskreno od velikog finala izbora prije svega očekujem dobru zabavu. Unaprijed je bilo što nezahvalno prognozirati. Naravno da priželjkujem što bolji plasman i možebitno još jednu lentu, ali to ću realnije moći prosuditi tek kad “snimim” ostalu konkurenciju. Budem li i tamo imala uspjeha nedvojbeno je da ću se svim snagama truditi da što bolje prezentiram svoju zemlju – istaknula je simpatična Wendy, koja je na izboru priznala kako ne voli isticati svoje prezime. A da je spremna i za najveći iskorak, prezentiranje Hrvatske u svijetu, potvrđuje sjajnim poznavanjem engleskog jezika. Inače, prekrasnu medicinsku sestru iz Zadra, trenutačno se najčešće može sresti u Zagrebu. - Sada sam na prvoj godini studija sestrinstva, a u bližoj budućnosti, kao viša medicinska sestra planiram se vratiti i zaposliti u rodnom Zadru – otkriva Wendy.

Sam spektakl dodatno je uveličan raskošnom modnom revijom na kojoj su pak najveći pljesak publike izmamile male manekenke u vjenčanicama. Petica za sjajnu organizaciju izbora, na kojemu je sve teklo besprijekorno sa švicarskom preciznošću, ide na račun Senke Rupić, voditeljice izbora kraljice sjeverozapadne Hrvatske i kraljice Zagreba, a koja je ujedno bila i predsjednica žirija. - Ujesen će biti održano veliko finale, na kojemu biramo predstavnicu za završnicu svjetskog izbora 2011. godine. Ovog puta prema jednoglasnoj odluci žirija Wendy je zaslužila pobjedu, pri čemu je pokraj klasičnih fizičkih parametara (visine i oblina) jednako važna bila kompletnost osobe.

Primjerice, sve su djevojke redom odlične maturantice ili studentice. Dakle uz ljepotu se gledalo i na osobnost, ili svima dobro znan faktor x – o kriterijima kaže S. Rupić, bivša manekenka i aktualni model.

Kada je pak o ugledu izbora (u vlasništvu Josipa Rikarda Gumzeja) riječ Senka ističe da imena bivših kraljica poput Andree Kodžoman, Tine Katanić, Ive Radić i Tamare Roglić dovoljno govori da se radi o jednom od najprestižnijih i najcjenjenijih izbora ljepote, a koji je najbolja odskočna daska za ulazak u svijet modela i manekenstva. Nadalje susretljiva i poduzetna Senka Rupić vodi i školu za manekene u Bjelovaru, a tečajevi se održavaju svake subote u popodnevnom terminu u Caffeu 92.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije