Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje sankcijama
Povratak na članak

Amerikanci zbog ruskog oružja zaprijetili Srbiji, Vučić poručio: To bi bilo nepravedno

Američka diplomacija je reagirala na razmještaj S-400 i Pancira prošlog tjedna u Srbiji. Ti su najsuvremeniji raketni sustavi protuzračne obrane dopremljeni u okviru vojne vježbe "Slavenski štit 2019."

Komentari 180

PR
prajdali100
23:39 02.11.2019.

Pa zar kod nas još ima slijepaca kojima nije jasno da Srbija ima bolju vojno- tehničku suradnju sa USA nego što je ima Hrvatska ! I kroz vojne vježbe i obuku i kroz nabavku naoružanja.Pa prije 3- 4 godine Vučić je uspio blokirati isporuku MLRS 240Hrvatskoj.Ovaj raketni sustav zemlja- zemlja ima rakete kojima iz Osijeka možeš gađati Niš !!! Ništa od posla.Lobirali su i za propast našeg posla u vezi nabave F16!!! Ameri i to stopirali.Ipak,da se Mi ne bismo ljutili doniraju nam 3-4 kamiona,bager i čelični toranj.Strateška oprema nema što ! Tako je to,kad nemaš kičmu,kad ne poštuješ samog sebe drugi te gaze i rugaju ti se.A Srbi muzu gdje stignu,od Rusije MIG29,od Amera rakete i ubojna sredstva,od Francuza PZO sustav " Mistral" i helikopteri,od Kineza bespilotne letjelice.....KGK,Plenkoviću,Krstičeviću vaš nerad je zastrašujući.

VL
Avatar milanblenton7
milanblenton7
00:07 03.11.2019.

Večernji list ili "večernje novosti" Nisam siguran kaj sam stisnuo...

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
23:42 02.11.2019.

Nema Srbija dve-tri miljarde dolara za taj sustav. Oni se naoružavaju a plaće 250 eura mjesečno a ako im Ameri odavale sankcije kompletno su propali.

VL
ZD
ZDS.
23:09 02.11.2019.

svi bi trebali znati da se oni naoruzavaju zbog novog napadanja Hrvatske nije to za nikakvu njihovu obranu jer ko bi njih uopce i iso napadat

VL
JM
jasminko.mandura
10:52 03.11.2019.

Erdoganu su prijetili, pa on uzeo S 400 i avion od rusa a članica Nato

VL
ST
stefj
22:44 02.11.2019.

Ma nema straha, SAD je blokirao prodaju aviona Hrvatskoj, pa ti s-400 neće imati što rušiti. Time je SAD dovoljno napravio...

VL
DU
Deleted user
22:51 02.11.2019.

Naravno da ce orudje ostati u Srbiji, pa radi toga je i dopremljeno. "Najbolje je da sad poklon vrate u Rusiju zato sto je alijansa nezadovoljna" To je bar svima jasno...

VL
Avatar comparator
comparator
07:16 03.11.2019.

Siguran sam da će Rusi ostaviti sustav Srbiji jer žele zadržati Srbiju pod svojom dominacijom .Vojna vježba je samo izgovor da se oni dostave na položaje i prevari Hrvatska da Amerika nešto namjerava poduzeti jer zapravo ni ne želi ništa napraviti.

VL
DU
Deleted user
08:48 03.11.2019.

MI smo obični vazali Američki ..... Drže nas u šaci ... dok im gudemo potrebni će nas držati s njima a kada im ne budemo trebali (kada budemo za njih beskorisni) odbaciće nas lao staru kantu .... Kome to nije jasno zbilja je naivan ..... Za vrijeme domovinskog rata smo bili netko i nešto .... a sada vazali ...

VL
HE
herojulice
07:58 03.11.2019.

Jadna li je zemlja kojoj smo mi zapad.

VL
US
U sridu
11:07 03.11.2019.

Ovi nasi na vlasti su za cuvat ovce,ako i to znaju,galamili i urlikali o nabavi aviona kao mala dijeca umjesto da su sutili i ozbiljno radili,rusi su serbima poklonili moderno naoruzanje i sad su sigurni od natoa,nasi supci mogu lizat guzu amerima do besvjesti.Tudjman je bio mudar,ovo danas su telad na vlasti.

VL
DU
Deleted user
09:41 03.11.2019.

Američko puhanje u prazno. Ništa više. A nas više treba zabrinuti činjenica da smo pred gospodarskim slomom i prometnom izolacijom. To se vidi sa satelita.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
23:48 02.11.2019.

Koje nama kriv mi mislili dasu Ameri samo nasi prijatelji. Kad oni vise suruju sa Srbima nego sa nama.Ja mislija Ameri.samo nama donirali Hammere kad ono na Srpskoj vojnoj paradi i Srbi se vozaju i paradiraju sa Hammerin. Kod nas uvjek neki umjetni prijatelji. Nama Rusi dali S300 rakete avione kad mi ih predali Amerin. Posljednje klosarstvo i bjedno. Vidite kako su Ameri zapeli za Srbe kako bi ih pridobili na svoju stranu. Pa jos im prjete sankcijama. Nebitno koje Srbija ili neka druga zemlja ima pravo kupovat oruzje od koga hoce.Eto vidite moji domaci Amerikanci ima vas veci od svih Amera. tako nama zabranise kupovinu F16 pravi prijatelji. Mismo duzni proizvodit sami tesko oruzje Rakete Tenkove i sve drugo.. Ne molit se nekome.Sta radi DURO DAKOVIC sad nekad su tenkove proizvodili. Citam danas nemogu place podjelit. Jadno da jadnije nemoze bit. Stvarno imamo politicare i ekonomiste. A mi smo mogli imat od Rusa sve i nudili nam 2007 glavni remont avina i prije mjesec dana prodaju aviona. Ito smo odbili.E sad moramo gledat u nebo kako srbijanci lete. Toje istina i imaju bolje politicare.Mi da sjedimo na dvi stolice dobili bi sto put sankcije. Takvi su nasi prijatelji. Nikad nista iz povjesti naucit.

VL
DU
Deleted user
20:18 03.11.2019.

Potrebita je zamjena prijatelja , ameri za nas nisu nikakvi prijatelji , dokazano i to više puta . pošto to nije moguće dok nam vlada klika amerofila najprije na demokratskim izborima treba mijenjati dirigente tj. gospodju Kokolindu i ministra obrane a svakako još i ponekog savjetnika u tom ministarstvu. nakon izbora redefinirati ciljeve Hrvatske u biranju partnera u vojnoj sferi i pokrenuti namjensku proizvodnju u što večem obimu . znanja na ovim prostorima ne nedostaje. Prestanimo već jednom moljakati za dozvole i blagoslove na nabavku onog što je za nas krucijalno .

VL
Avatar bokolo
bokolo
00:35 03.11.2019.

Sve ce to da se obavi preko Srpske crkve i boga

VL
DU
Deleted user
08:53 03.11.2019.

Nakon prodaje S-400 Turskoj, clanici NATO, smijesno je praviti problem za Srbiju.

VL
ST
starigrad
13:58 04.11.2019.

Trenutno pametna politika Srbije, balansirati! Ali ako dode do veceg zla, brzo ce ih zaboraviti i jedni i drugi za svoju korist.

VL
DU
Deleted user
20:18 03.11.2019.

Potrebita je zamjena prijatelja , ameri za nas nisu nikakvi prijatelji , dokazano i to više puta . pošto to nije moguće dok nam vlada klika amerofila najprije na demokratskim izborima treba mijenjati dirigente tj. gospodju Kokolindu i ministra obrane a svakako još i ponekog savjetnika u tom ministarstvu. nakon izbora redefinirati ciljeve Hrvatske u biranju partnera u vojnoj sferi i pokrenuti namjensku proizvodnju u što večem obimu . znanja na ovim prostorima ne nedostaje. Prestanimo već jednom moljakati za dozvole i blagoslove na nabavku onog što je za nas krucijalno .

VL
GL
GlennMiller
01:09 03.11.2019.

Orban dozvoljava prijevoz ruskog naoružanja Sbiji preko zračnog prostora Mađarske iako je ova zemlja članica NATO-a. On uvjek radi za svoj džep, koristeći novac i od Europske Unije, pa tako i od Rusije. Naime, proširenje mađarske nuklearne centrale ide od ruskog zajma. Ja se pitam, da li Hrvati trebaju njega toliko obožavati. Mislim da bismo trebali razmisliti o tim njegovim rabotama. Prema gospodarskom magazinu FORBES on je već dogurao na 2057.mjesto na ranglisti svjetskih bogataša koristeći Mesaroša kao paravan, kao naravno i to da u Mađarskoj nema pravne države.

VL
TR
tramontana
07:22 03.11.2019.

AJ, to se može i shvatiti jer je Vučko i ruski navalni igrač, ali Hr ne dozvoliti nabavu aviona, e to je malo podlije od naših "prijatelja" Amera.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.