Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMK Maksimir

Vulkanizerima besplatan oglas ako snize cijene zimskih guma

gume
Renato Branđolica
Autor
Sonja Hoffman
24.10.2010.
u 17:45

Sniženja su poželjna bar za najčešće veličine: 12, 13, 14 i 15 cola – i to za nove i protektirane gume.

Automoto klub Maksimir poziva sve autoservisere i vulkanizere u Hrvatskoj da, s obzirom na kupovnu moć građana, snize cijene zimskim gumama za automobile. Sniženja su poželjna bar za najčešće veličine: 12, 13, 14 i 15 cola – i to za nove i protektirane gume.

O svim ponuđačima, koji su spremni prihvatiti poziv za sniženje cijene guma, kao i odrediti cijenu zamjene četiriju guma za 100 kuna, AMK Maksimir će na svojoj stranici www.amk-maksimir.hr objaviti sve podatke, i to besplatno.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:48 24.10.2010.

Bravo! Da se iz još pokojeg područja ovako angažiraju (trgovine zimskom odjećom/obućom...makar dječjom, heh, o komunalcima i grijanju da i ne govorim), pomoglo bi ljudima, makar onima koji su bez posla ostali..

LI
Lisnjak
05:08 25.10.2010.

Vulkanizeri, takvog zanimanja u Evropi vec odavna nema. Zakonom zabranjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije