Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno najavljivali

Vulin i zastupnici SNS odustali od štrajka glađu na Vučićev savjet

12.04.2019.
u 22:10

Odluka o opozivu burno najavljenog štrajka glađu uslijedila je nakon konzultacija s Vučićem, a potom su uslijedila pojedinačna objašnjenja odustajanja od prosvjeda gladovanjem.

Kada pomislite da ste od strane političara, bez obzira radi li se o hrvatskim ili stranim, vidjeli sve oni ipak uspiju iznenaditi. Upravo to su uspjeli ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin, zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i 30-a zastupnika vladajuće koalicije koji su najavili kako kreću sa štrajkom glađu.

Vulin, kojega se naziva i „Vučićevim jastrebom“, sa štrajkom glađu trebao je započeti danas u 11.55 sati i to u Skupštini Srbije. Na taj potez se odlučio radi „nasilja kojega nad Srbijom sprovode lideri Saveza za Srbiju Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić". Štrajk, koji bi bio jedinstven u svijetu jer bi protiv vlasti štrajkao aktualni ministar i zastupnici većine u Skupštini, jučer je na kraju ipak otkazan.

Vulin je na kraju najavljeni štrajk, koji je izazvao brojne komentare i podsmjeh, otkazao i to „na sugestiju predsjednika Aleksandra Vučića dok i ako neki drugi ne počnu da štrajkuju glađu“. 

- Poslušao sam sugestiju svog suborca, koalicijskog partnera i vrhovnog zapovjednika Vojske Srbije poslije dugog i ne uvijek tihog razgovora sa njim. Nas dvojica smo suborci iz dugogodišnje borbe protiv DOS-ovskog režima. Ja mu vjerujem. Vjerujem u njegove procjene, jer on uvijek dobije sve izbore pod svojim imenom i prezimenom, rekao je Vulin koji je novinarima rekao i kako nema države u svijetu u kojoj vlast štrajkuje glađu.

Predsjednik zastupničke grupe vladajućeg SNS-a Aleksandar Martinović potvrdio je kako članovi SNS-a neće stupiti u štrajk glađu ali i da će svi ostati unutar Skupštine za vrijeme prosvjeda kako bi branili Skupštinu i volju građana. 

Komentara 15

Avatar Matteo1212
Matteo1212
21:26 12.04.2019.

Ciganska posla, uostalom zašto bi nas trebalo biti briga šta četnička vrhuška izvodi u svom pašaluku???

BS
@bserver
23:51 12.04.2019.

njihov štrajk traje između ručka i večere

NE
Neutralac
22:11 12.04.2019.

Briga nas.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije