Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI PREKINUTI PRIJENOS

Muškarac vrijeđao Biljanu Borzan usred intervjua uživo. Borzan: I ranije me vrijeđao

Foto: screenshot n1
1/2
23.03.2021.
u 13:16

Voditeljica je zamolila muškarca da prestane, no on je nastavio vrijeđati Biljanu Borzan nakon čega je razgovor prekinut.

On je zaista jedno osvježenje, nije politički bio eksponiran, iako je dugogodišnji član SDP-a, mislim da je ljudima dosta ispraznih političkih floskula, on je čovjek koji je izuzetno svestran, bio roker, kasnije se dao u znanost, sportaš, osnivač Kohorte, djeluje u svim poljima, od kulture, znanosti, sporta, izjavila je u Osijeku europarlamentarka Biljana Borzan u intervjuu uživo za N1 televiziju koji je naglo prekinut zbog ružnog dobacivanja slučajnog prolaznika.

Borzan je voditeljici Ivi Puljić Šego govorila o SDP-ovu kandidatu za gradonačelnika Osijeka Goranu Kušecu.

– Ja ga pamtim kao DJ-a u jednom osječkom disku. On ima svježinu gradskog dečka koji je zanimljiv i poznat mnogim ljudima – kazala je Borzan.

Intervju je uskoro prekinut nakon što je muškarac koji se našao na osječkom trgu imao vulgarni istup pun psovki, uvreda i gnjusnih komentara, javlja N1.

Voditeljica je zamolila muškarca da prestane, no on je nastavio vrijeđati Biljanu Borzan nakon čega je voditeljica bila prisiljena prekinuti intervju i zatražiti studio da isključe prijenos iz Osijeka.

Biljana Borzan komentirala je situaciju.

– To je psihički bolestan čovjek, i ranije me vrijeđao. Zvali su me iz policije da moram dati iskaz, ja nisam nikoga zvala niti sam ga prijavljivala. Iznenadila sam se što mene policija zove. Rekli su da prekršaj postoji, ali da moraju utvrditi ima li elemenata kaznenog djela – kazala je Borzan za N1.

Dodala je da ju je spomenuti muškarac u nekoliko navrata već vrijeđao na ulici.

– Ne znam ni kako se zove, ja ga dosad nisam ni prijavljivala jer ne znam što da kažem policiji. Sad postoji snimka pa neka ga policija traži – rekla je.

Komentara 81

LL
lijepa_li si
13:36 23.03.2021.

glas javnosti, bez uljepšavanja.

PH
Philadelphia
14:01 23.03.2021.

Biljana Borzan nije bila u Briselu gdje joj je radno mjesto već 14 mjeseci ali redovno prima plaću od 8000 Eura, da je to neki HDZ zastupnik napravio nebi ga voda oprala od napada medija ali kad je Borzan onda je to ok. Prodavala maglu hrvatskoj javnosti prošli mandat u EU parlamentu o Nutelli a Nutella uvjek ista kao što je i bila.

LO
Lolita3
13:30 23.03.2021.

Svi naši političari, i stari novi, su toliko omrznuti u narodu da se čudim kako se usude pomoliti nos na ulicu bez zaštitara....ne bih se začudila da ih ljudi uskoro počnu pljuvati po ulici....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije