Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želja mu je "gurati mlade u politiku"

Vukšić krenuo u predsjedničku kampanju s vinskih cesta

slavko vukšić
Željko Hladika/Pixsell
26.11.2009.
u 16:30

Na prozivke "da je ukrao novac", Vukšić je rekao kako će pravda sve dokazati, ali da je situacija vrlo "nezgodna zbog obiteljskih stvari".

ZMAJEVAC - Slavko Vukšić, jedini slavonski kandidat u utrci za predsjednika RH, jučer je započeo službenu kampanju na vinskim cestama u Baranji.

Želja mu je "gurati mlade u politiku".

Na posljednje prozivke "da je ukrao novac", Vukšić je odgovorio da će pravda sve dokazati, ali da je cijela situacija "jako nezgodna zbog obiteljskih stvari".

Komentara 3

VU
Vukovar91
18:00 26.11.2009.

Nemam nista protivu Vas ali Vam preporucavam dobar Fis-kotlic iz Zupanje i dobru Slavonsku Sljivovicu i vratite se doma ali trezan! Mislim da je to samo dobar Vic(Vuksic), ali je i taj opet bolji od bradatog!

OB
-obrisani-
17:15 26.11.2009.

Ajme, od kud se ovaj pojavi? mrssss nazad pod kacu!

PO
Ponosnamojaje
23:26 26.11.2009.

U subotu i nedjelju 28. i 29. studenoga 2009. predsjednički kandidat prof. dr. Miroslav Tuđman obići će našu ponosnu Slavoniju, točnije gradove Slavonski Brod, Đakovo, Vinkovce i Kutjevo. Iz bogatoga programa u ovoj najavi izdvajamo dio zbivanja predviđenih za subotu. Prof. dr. Miroslav Tuđman svoj obilazak počet će oko 9 sati iz tvrđave u Slavonskom Brodu. Oko 11 sati obići će 14. Katarinski sajam u sportskoj dvorani na Vijušu. Knjiga \"Dr. Franjo Tuđman: Hrvatska-Europa- Europska unija, izabrane stranice\", koju je priredio akademik Dubravko Jelčić, će biti predstavljena u Galeriji umjetnina Grada Slavonskog Broda, Spomen dom Dragutina Tadijanovića. Predstavljanje knjige počinje u 12 sati (podne), a o njoj će govoriti, uz prof. dr. Miroslava Tuđmana, akademik Dubravko Jelčić i dr. Mato Artuković. Za popodnevne sate je između ostaloga predviđen posjet crkvi sv. Trojstva, dok je za oko 18 sati u planu povratak na Katarinski sajam i susret s građanima. Bogat kulturno-umjetnički program odvijat će se iza 20 sati u Kazališnoj dvorani I. B. Mažuranić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije