Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne broji krvna zrnca'

Vukovarski SDP poziva građane da glasuju za Josipovića

Ivo Josipović
Marko Mrkonjić/PIXSELL
09.01.2015.
u 13:45

Predsjednik zbog kojeg se nećemo stidjeti i kojemu trebamo dati priliku da nastavi započetu borbu protiv kriminala i korupcije jer, podsjetimo, upravo je on inicirao ustavne promjene koje su omogućile da se sudi onima koji su pljačkali državu, navode iz vukovarskog SDP-a

Priopćenjem za javnost vukovarska podružnica SDP-a pozvala je građane da daju svoj glas Ivi Josipoviću na nedjeljnim predsjedničkim izborima.

- Ivo Josipović je predsjednik koji „ne broji krvna zrnca“, koji ne razdvaja, koji se s poštovanjem odnosi prema svim građankama i građanima. Predsjednik zbog kojeg se nećemo stidjeti i kojemu trebamo dati priliku da nastavi započetu borbu protiv kriminala i korupcije jer, podsjetimo, upravo je on inicirao ustavne promjene koje su omogućile da se sudi onima koji su pljačkali državu, navode iz vukovarskog SDP-a. Osvrnuli su se i na predizborni slogan kandidatkinje HDZ-a „Za bolju Hrvatsku“.

- Nažalost, mi Vukovarke i Vukovarci već znamo što se i kako radi pod sloganom „za bolji Vukovar i bolje svima. Preko noći se smjenjuju direktori, na njihova mjesta se dovode kumovi i rođaci ili pak osobe bez ikakvog radnog iskustva. Smanjuju se studentska prava – iznosi stipendija su manji, a pravo na stipendiju ima manji broj studentica i studenata.Ukidaju se i radnička prava u pojedinim gradskim ustanovama. Proširuju se upravni odjeli, gdje od pet pročelničkih plaća gradski proračun postaje opterećen za još tri. Otkaze dobivaju „nepodobni“, bez obzira na svoju sposobnost, a zamjenjuju ih „podobni“. Od najavljenog gospodarskog razvoja i 500 radnih mjesta, imamo loše očišćen grad od snijega, uhljebljivanje rođaka i kumova i preustroj gradske uprave za nova uhljebljivanja. Nadamo se samo da to neće uračunati u onih obećanih 500 radnih mjesta, navode iz SDP-a.

>>Građani su u mogućnosti prepoznati tko nudi reforme, a tko fraze

>>Grabar Kitarović: Nije svaki član partije bio zločinac; Josipović: Svatko tko je počinio zločin mora u zatvor

Komentara 27

Avatar El Indio
El Indio
14:02 09.01.2015.

Naravno da SDP poziva kad znaju da daljinski nece zatajit

CR
Croasan
14:54 09.01.2015.

Čovjeće ,pa ovi lokalni SDP-ejci su upravo opisali vrijeme kad su oni bili na vlasti !!! Bravo !

AN
ANM
14:52 09.01.2015.

Da li je u srži novinarstva objektivnost ili uvlačenje??? Šta, se autor boji za posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije