Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNA MEDALJA

Vukovarske mažoretkinje najbolje u Hrvatskoj

mažoretkinje
25.05.2015.
u 15:08

Ovo je jedan od najvećih uspjeha vukovarskih mažoretkinja uopće

Na Državnom prvenstvu mažoretkinja, koje je održano u Zadru, mažoretkinje grada Vukovara u seniorskoj konkurenciji osvojile su zlatnu medalju i tako postale prvakinje države. O uspjehu vukovarskih mažoretkinja govori i to da je na prvenstvu sudjelovalo preko 25 mažoret timova uz cijele Hrvatske. Uspjeh vukovarskih mažoretkinja upotpunile su juniorke i kadetkinje koje su postale viceprvakinje Hrvatske.

Ovo je jedan od najvećih uspjeha vukovarskih mažoretkinja uopće, a on dodatno dobiva na važnosti kada se zna da su u proteklih šest godina na državnom natjecanju osvajale redovito drugo mjesto. Vukovarske mažoretkinje broje oko 130 članica i trenutno se pripremaju za Europsko prvenstvo koje će se održati u kolovozu u Francuskoj. One su tijekom godina postojanja navikle Vukovarce da se sa raznih natjecanja redovito vraćaju sa raznim odličjima. Vukovarci su ih tijekom godina prozvali i „ukrasom grada“.   

>> Pogledajte kako su vukovarske mažoretkinje zaželjele sreću Vatrenima

>> Dan grada Vukovara: Cvjetni korzo i Festival cvijeća u središtu grada

Komentara 1

Avatar M_Cibale
M_Cibale
15:38 25.05.2015.

Čeatitam cure!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije