Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNI MIMOHOD
Povratak na članak

Riječani zapalili svijeće povodom Dana sjećanja na Vukovar

Mimohod ide do Mosta branitelja gdje se pale svijeće, polaže vijenac, održava misa i zapale baklje.

Komentari 4

MA
Marko1337
10:38 16.11.2017.

Hvala Bogu i u Rijeci ima još Hrvata domoljuba. Ima svjetlih primjera branitelja koji su ostavili svoju obitel, svojim novcima kupili pušku i otišli na bojišta braniti svoju domivinu i obitel.,Vratili se i nikada nisu za uzvrat tražili ništa većć i dalje svojim radom hrane svoju obitelj . Takvim braniteljima bi trebalo dati priliku da očiste kukolj među braniteljima.

VL
JA
Jania
10:49 16.11.2017.

Prekrasno. Bravo, Riječani!

VL
MO
morska
11:43 16.11.2017.

To je jako lijepo i bude lijepo i dostojanstveno svake godine. Tuzno je da neki profesori u toj istoj skoli “ne odobravaju” odlazak djece u Vukovar i izostajanje iz skole zbog toga dva dana pa se “zamjerka” osjeti kasnije na ocjenama. Sreca da tu bar mozemo anonimno sve reci mi koji jos u ovom gradu drzimo do hrvatstva.

VL
PR
prarvat
16:00 16.11.2017.

izvrsno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.