Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobični krugovi

Vukodlaci ljutiti zbog pojave u Modrom jezeru: Imamo posla s izvanzemaljcima, odmazda slijedi

Imotski: Ocrtani krugovi na dnu Modrog jezera
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
21.10.2020.
u 13:13

Ako se slučajno dozna da je ovo Vilenjačka smicalica, odmazda slijedi već na sljedećem susretu dočim Jezero presuši, poručili su Vukodlaci.

Prije nekoliko dana na dnu presušenog Modrog jezera kod Imotskog pojavili su se neobični krugovi povezani ravnom linijom i neobičnom strelicom. Nalik su na one već viđene po poljima diljem Velike Britanije i u ostatku svijeta, a koje neki pripisuju NLO-ima.

U svakom slučaju ta pojava uznemirila je duhove između Vilenjaka i Vukodlaka, stoljetnih rivala, koji odmjeravaju snage u nogometnoj utakmici uvijek kada Modro jezero presuši. Vukodlaci dolaze s istočne, a Vilenjaci sa zapadne strane jezera. Prvi su put igrali ratne 1943. godine, a ove godine u rujnu to se dogodilo 15. put, o čemu je pisao i Večernji list. Igraju srčano iako se unaprijed zna: rezultat mora biti neriješen. I to je dio tradicije.

Imotski: Ocrtani krugovi na dnu Modrog jezera
1/6

A neobična pojava na dnu presušenog jezera, kako kažu, uznemirila je vukodlačke nastambe, zadala kapetanu brige, pa su se  Vukodlaci okupili na obroncima Modrog jezera i iznijeli poruke:

"Isprovocirani nedavnim događajem, proglasujemo!

Dobro je poznato da je sjeverno-istočna polovica Modrog jezera, zajedno sa svime što se u njoj nalazi – vlasništvo Vukodlaka! Poštovanje baštini našoj bit će višestruko uzvraćeno, a one koji oskvrnu dragocjeno naše nijedan zakon ne štiti! Tako je bilo i bit će! Po svemu sudeći, posla imademo sa vanzemaljskim insanima, ali znademo i sa takvima! Od danas uspostavljamo stražu na kuke, drugi put izvući se neće! Rado ćemo se suprotstaviti, obraniti naše vile i vukodlačju racu, a i jerbo zelenu krv još ne probasmo.

Foto: Boško Ćosić

Ako se slučajno dozna da je ovo Vilenjačka smicalica, odmazda slijedi već na sljedećem susretu dočim Jezero presuši. Milosti nema, ko je da je – neka im pomogne njihov Bog!

Ljuti Vukodlaci", stoji u njihovoj poruci pa samo možemo zaključiti kako je rasplet cijelog slučaja u Modrom jezeru još uvijek nepoznat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije