Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava za sprečavanje pranja novca
Povratak na članak

Vučiću su neovisni novinari u Srbiji jednaki kriminalcima i teroristima

Popisom se kriminaliziraju ljudi, a ja se trudim svojim radom otkrivati kriminal, kaže Slobodan Georgiev iz Newsmax Adrije

Komentari 10

ZB
Zoki-Bijela
06:45 31.07.2020.

Sta kaze Penelopea na bratovo izivljavanje

VL
DU
Deleted user
05:49 31.07.2020.

Haha, Kriminalac,i terorista Vucic ,napada na svoju ekipu.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
06:41 31.07.2020.

kopira RasPutinove poteze ... mali gajbonosa.je promjenio gazdu 😁

VL
IV
ivanjoksimovic
10:50 31.07.2020.

Sumanuto pisanje. Pa nije ovo divlji zapad pa da ne smeš da tražiš finansijski izveštaj udruženja i privrednih društava. Kako ih drugačije oporezati? Kako ustanoviti ko ih finansira? Da li su zaista nezavisni ili rade za nekog? Kukate ovde o Soroševcima, a kad neko drugi odluči da tome stane na put odma je fašista. Šta ima da traži kapital bilo koje vlasti, domaće ili strane u medijima?

VL
SI
sisavac
08:51 31.07.2020.

da bi vučić mogao odraditi glavni posao za koji su ga ameri pripremili, puštanje kosova, on mora medijski pokriti sve srbe i cijelu srbiju, sebe prikazati kao žrtvu, mučenika, koji se jadan bori za srpske interese... evoluiranje njegovih stavova je vidljivo onima koji ga prate, a to su uvijek neovisni mediji. oni će objaviti da je prije 10 godina govorio jedno o kosovu, da bi danas otvoreno govorio da srbija na kosovu nema ništa, ikakav utjecaj na bilo što, da albanci kontroliraju sve. on nosi čekić i zadnji čavao koji će baš on zabiti u lijes zvani kosovo. i onda otići. samo mi nije jasno kuda, jer u srbiji neće biti mjesta za njega, srbi nisu baš mirni narod, oni su i jednog arkana maknuli kad je smetao, vučko će svoje mjesto tražiti valjda u un-u...

VL
DA
dalibla
23:00 30.07.2020.

N1 je propaganda

VL
EL
EldersWisdom
04:01 31.07.2020.

Meni to vise lici na rezanje krila So*rosevim placenicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.