Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Đilas
Povratak na članak

Vučiću su nekada neprijatelji bili narodi u regiji, a sad su to svi u Srbiji koji drukčije misle

Kad je on bio Šešeljev generalni sekretar i izbacivao hrvatsku djecu iz vrtića u Zemunu, ja sam vodio studentski protest protiv Miloševića. Kad je on huškao na rat, ja sam nosio crni flor za Sarajevo. Dok je on pisao za Veliku Srbiju, ja sam bio urednik na kultnom radiju B92...

Komentari 59

ČE
četvrti
13:17 27.07.2020.

Postoji li iole ozbiljan novinar u Europi koji imalo drži do sebe koji će glorificirati pojedine segmente i pojedine ministre Vučićeve / Dačićeve vlade. Postoji, a zove se Branimir Pofuk.

VL
IJ
I ja tebi
13:06 27.07.2020.

Vučić je bolesni mitoman.

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:37 27.07.2020.

" izbacivao hrvatsku djecu iz vrtića u Zemunu" znači bilo je i toga?

VL
DU
Deleted user
14:51 27.07.2020.

Nema tu velike razlike, fundamentalistička vjerska sekta SPC već stolecima dirigira zločinačku politiku smerdijanskog pašaluka

VL
NE
Neutralac
16:48 27.07.2020.

Prvo: svi su tamo isti prema vani - i za Veliku Srbiju. Drugo: Pofuk je regionalist i odgovara mu ovaj liberalni regionalist s druge strane. Mozda se tajno nada uspostavi jedne drzave.... Znamo kako je to zavrsilo.

VL
TE
teran
15:31 27.07.2020.

Djilas je gori od Vucica. On i njegov drugar Mladja Djordjevic su rusofili nove generacije. Kvislinzi. Kod Tita se za to streljalo.

VL
PA
Pahor
14:27 27.07.2020.

Svi su oni isti. Ovaj nije nista bolji od pussylipsa samo sto je sad u opoziciji pa glumi nevinasce. Nek se samo međusobno rokaju daleko od lijepe nase

VL
Avatar Kole
Kole
11:02 28.07.2020.

Đinđić je pobjedio ratnog zločinca Miloševića,pa ste ga ubili........

VL
DH
dalibor.hren
23:51 27.07.2020.

Možemo li priznati da je Oluja posljedica Vukovara, Krajine, Ovčare...Teško jer i Pofuk izjednačava agresiju s obranom!

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:27 27.07.2020.

pofuk je veći srbin od vučića

VL
ME
megajupiter03
12:59 28.07.2020.

Vučića su instalirali ti vaši Evropljani Bler , Merkelova i Amerikanci , kada Tadića nisu mogli da nateraju da prizna Kosovo i to je jedina prava istina u vezi Vučića . Bler mu je prve tri godine bio navodni savetnik , a u stvari kontrolor . Eto takvi su ti vaši Evropljani .

VL
DE
DeepState
13:34 27.07.2020.

Evo zanimljivog razmišljanja: da su kojim slučajem ovi rigidni provincijalni desničari sa komentara Večernjeg Srbi svakako bi bili u SNS-u i Vučić bi im bio idol - isti je to retrogradni mentalni sklop! Ovim putem još jednom čeatitam hrvatskom narosu na političkoj zrelosti i umijeću da prepoznaje ekstremiste i kokošare željne fotelja i ne daje im glas!

VL
BA
Barts
12:55 27.07.2020.

Nemojte njega to je veliki lopov ,tukao je tasta i zenu .

VL
PE
penelopea26
13:11 27.07.2020.

A sta ovaj smrad velica nazi/fasisticku tvorevinu od EU-ropske unije, kaofol da toga tamo nema, da su oni pristojan i civiliziran demokratski svijet sa slobodom medija u zemlji? A oni pravi pravcati nazi/fasisti sto pendrece gradjane u krvavim prosvjedima od Pariza i Berlina do Atene i sirom 4.Reicha, i sa teroristima ruse sve zivo pred sobom, pljackaju i teroriziraju tudje sueverene drzave i narode. Pa Vucic i jeste poludio otkad se s njima spetljao, i kleci gore po Briselu i Berlinu, i vodi politiku Angele Merkel ''otvorenih vrata'' u Srbiji, a gradjane trpa u logore da pognu glavu i sute, isto kao i ona bolesnica u Briselu sto joj se zemlja nalazi na rubu gradjanskoga rata isto kao i njemu Srbija sada. Tesko ce Vucicu to narod oprostiti, ovaj ne poznaje vlastiti narod, on ce zavrsisti isto ako i Djindjic, samo je pitanje vreemena, ako nastaviti silovati gradjane i trpati u konc logore, bandit. A ovaj bandit je isto bandit lopocina sto je opljackao zemlju narodu, sve su to ista govan kao i kod nas u Hravtskoj, domaci izdajnici vlastite zemlje i naroda.

VL
UL
Uland
12:30 27.07.2020.

Điki mnogo kenja,bili su na vlasti 12 godina i šta su napravili?

VL
PE
penelopea26
13:36 27.07.2020.

Narodi na nasim prostorima ce se opet udruziti isto kao i u dva svjetska rata, sada jos malo kada se bude oslobadjala Europa, i istjerati sve te okupatore naciste, fasiste, islamiste i domace izdajnike iz svoje kuce, i osloboditi svoje zemlje od njih. Tako je bilo u oba svjetska rata u Europi, tako ce biti i sada, i nikako drugacije ne moze biti. To je matematika petog razreda osmoljetke, ako poznajes ideologije, znas da je to matematicki tako. Ideologija ne moze postojati bez ekonomije i ekonomske doktrine. Socijalizam je kada je sve u drzavi u vlasnistvu svoga suverenoga naroda, Demokracija/kapitalizam, kada je sve Fifty/Fifty, pola sve drzavno, pola u vlasnistvu domacih kapitalista, a feudalizam/nacizam/fasizam kada ti okupator posjeduje citavo nacionalno bogatstvo u zemlji, a ti robujes za njega kao i ljudi na nasim prostorima i u citavoj zlocinackoj nazi/faistsickoj tvorevini od EU-ropske unije sada. Jos se ovi nacisti iz Brisela spremaju opljackati i tu poslijednju koricu kruha iz usta tudjoj djeci, i porobiti, tudju djecu iducih 50 godina da robuju u logorima za njih. Sto jasno govori da se oni spremaju instalirati nacizam u Europi i da je gardjanski rat neizbjezan u Europi, a s tim i Treci svjetski rat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.