1 12°C
  • stefj:

    A s kime će se Srbija uspoređivati, s Albanijom? Normalno je da gledaju prema nama, ipak smo mi ostvarili neke ciljeve od kojih su oni još daleko... No, s jedne strane mora se Vučiću odati priznanje za gospodarski moment, on ... prikaži još! stvarno dovodi investitore na lopate. Od investicija u turizam, do investicija u proizvodnju. Ako gledamo Hrvatsku koja je kao otok gubavaca za investicije, to izgleda nevjerojatno... Čak je i najveća turistička investicija u Europi baš u Srbiji. A imaju investicije u proizvodnju koje mi možemo samo sanjati, npr. u autoindustriju... Isto je interesantno kako kod njih prolaze uredbe i zakoni, sindikata kao da nema. Da li možete zamisliti da se kod nas uvede dodatni porez državnim i javnim službenicima kao porez radi sigurnosti posla? Ako to usporedimo s Hrvatskom, mi smo svi dobili 2% veći porez da bi se isplatila plaća uhljebima... Tako da svaka stvar ima dvije strane, s jedne strane Vučić zabavlja narod Hrvatima i Albancima, s druge strane dovlači milijarde investicija. I niti jednom investitoru ne smeta Vučićeva retorika...

  • Toni70:

    Bosnu i računali da je to njihov vjekovni teritorij. Ostali su sada bez Vareša, počeli gubiti općine u centralnoj Bosni i svuda su Bošnjaci postali dominantna snaga - dodao je Vučić. A da nije bilo generala Mladića i od "svjieta ... prikaži još!a organizirane i dozvoljene Srebrenice" sada bi situacija bila još 90% lošija za nas Hrvate to znaju svi smo ćute i prave se mutavi !!! Kada je čovjek u pravu pravu je pa makar on bio tko god i koje god nacionalnosti . Vučićeva poruka Hrvatima: Ako se ne opametimo loše nam se piše u budućnosti. To je 100% prava pretpostavka . MI kupujemo F16 za koga okolo sve NATO samo Srbija nam ostaje za polete sa F16 prema njima . Oni znaju da moraju kupiti ss 400 ili 500 i svi radimo ko konji više da to financiramo . . Do sada samo 2 mjeseca za vojsku godišnje i do smrti = mirovine radili kupnjom toga novoga Oružja za bombanje drugih država zan se vidi se .iz NATO " operacija , ili kampanje ... Isto sranje .... . To je oružje za naše unuke da se oni bolje jače obračunaju sa susjedom Srbinom . A što drugo . Svako tko misli da zna da je to riješenje može se uvjeriti u povjesti da je to zlo a za modernog ćovjeka programirana totalna katastrofa ... Kako reče Putin isto velika istina . Ako nas napadnu mi u nebo ( Papa je sam ukinio pakao ! ) Ostali če još gore proći . Jer to neće biti jedan Černobil nego 130.00 -200.000 što malih a što velikh Černobila samo mala stoka sitnog zuba nema pojma i to je dobro živi bez brige i proizvodi puškice.

  • hegedus:

    Sad kad Kinezi rade Pelješki most nek još malo zasuču rukave i naprave Kineski zid prema Srbiji. Pa nek onda pišu grafite po njemu s ovakvim blesavim porukama.

Još iz rubrike Vijesti

Tegljač Bourbon Rhode koji je potonuo u nevremenu
Prikupljeno 90.398 eura

Obitelj kapetana Miškića više ne prikuplja novac za privatnu potragu

Donald Trump
sastanak s erdoganom

Trump odlazi u Tursku: 'Zahtijevamo primirje'

Ilustracija
DROGA

Slovenska policija u vlaku u Dobovi otkrila 13 kilograma heroina