Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno mu

Vučićev gaf nasmijao društvene mreže, on se ispričao i poručio: "Ispao sam glup"

Aleksandar Vučić
DJORDJE KOJADINOVIC/REUTERS/PIXSELL
15.09.2018.
u 14:43

Vučić je citirao satirični portal The Onion i njihov članak iz 2011. godine zbog čega je vrlo brzo postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao se nakon što je jučer na konferenciji za medije, komentiravši pogibiju dvojice radnika na gradilištu Beograda, rekao da svakih deset sekundi u Americi strada po jedan perač prozora, prenosi Blic.

Danas se ispričao zbog svoje izjave i poručio:

- Imam nešto što mi je pomalo neugodno jer moram se ispričati građanima Srbije za glupost koju sam sinoć izgovorio, odnosno grešku koju sam napravio. Mnogi su jedva dočekali, pošto nisu mogli reći bilo što o suštini onoga o čemu sam pričao. To je sa nekog šaljivog sajta uzeto i nisu krivi moji savjetnici, ja sam kriv. Da sam malo razmislio, da nisam bio umoran, odmah bih shvatio. To je bila glupost i ja sam ispao glup. Nije bilo loše namjere, a čak i da je bilo, ne vidim da bi to moglo promijeniti suštinu stvari o kojoj sam govorio, zaključio je Vučić.

Vučić je citirao satirični portal The Onion i njihov članak iz 2011. godine zbog čega je vrlo brzo postao predmetom sprdnje na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 119

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
15:04 15.09.2018.

Vučiću, nisi ti ispao glup, ti jesi glup!!

Avatar Apsalar
Apsalar
15:18 15.09.2018.

Ispričao se što je ispao glup?! Gdje? U Glini... Na granici Karlovca, Virovitice i Karlobaga... Tražimo ispriku od tvoje majke Vučiću, jer te glupog rodila.

DJ
djakputnik
15:22 15.09.2018.

Aca Botox nije ispao glup. On jest glup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije