Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brine za svoje

Vučić: Znat ćemo zaštititi naš narod i teritorij

Aleksandar Vučić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.08.2014.
u 13:00

Dodao je kako će žandarmi dobiti novu opremu pa " Albancima iz općine Podujevo neće ubuduće padati na pamet da se takvim terorističkim aktima služe i divljaju u okolici ove baze".

Za današnjeg posjeta Merdara u Kopnenoj sigurnosnoj zoni kako u Srbiji nazivaju granični pojas između Srbije i Kosova, srpski premijer Aleksandar Vučić  zapovjednicima vojske i policije rekao je kako će "Srbija znati zaštiti svoj narod i svoj teritorij" aludirajući na sukob Albanaca i srpskih žandarma u četvrtak i petak na tom području kada je ubijen srpski žandarmi kosovski Albanac, a dvojica Albanaca su ranjena.

Dodao je kako će žandarmi dobiti novu opremu pa " Albancima iz općine Podujevo neće ubuduće padati na pamet da se takvim terorističkim aktima služe i divljaju u okolici ove baze".

- Životi žandarma i policajaca za nas su jako važni i ne možemo dozvoliti banditima i kriminalnim skupinama da kradu i pljačkaju, i ne samo to nego da dolaze s deset automatskih pušaka koje služe samo za ubijanje srpskih snaga sigurnosti. To je organizirani kriminal - rekao je Vučić dodajući da će žandarmi dobiti novu opremu "koja će ih moći bolje štiti uz manja ograničenja", a najavio je i nove zakonske uredbe koje će omogućiti brže i učinkovitije reagiranje Žandarmerije.

Vučić nije propustio priliku i ne optužiti službenu Prištinu za poticanje napada na Srbe na Kosovu pa je rekao kako "teroristi rade organizirano i u koordinaciji s pojedinim organima iz Prištine". Vučić se požalio kako je "više poziva dobio kada je krenulo isključenje struje neplatišama u Bujanovcu, Preševu i Medveđi nego što je dobio telegrama i izraza sućuti zbog ubojstva pripadnika Žandarmerije".

>>Milanović i Vučić dobili zadatak: U dogovor jer su sporovi preskupi

Komentara 4

Avatar whitesnacke
whitesnacke
10:17 01.09.2014.

Tako je Vučko sa bandom treba samo oštro i nikako drugačije i nije mi jasno zašto ta famozna oprema nije ranije nabavljena nego se čekalo da neko pogine!

Avatar Illyrian
Illyrian
17:31 31.08.2014.

Samo vi dižite tenzije i poistovječujte svakog kriminalca sa Albancima. I po poznatom receptu "Niko ne smije da vas bije breerreee" riješavajte probleme sa lopovima i kriminalcima. Samo napred šešeljevci kad god vidite nekog u šumi pucajte iz svijuh kalibara. I nemojte zaboraviti da optužujete zvaničnu Prištinu.

0
0
10:57 01.09.2014.

A tko vam opet dira vaša plemenska ognjišta , i tko uopće želi u budučnosti to raditi. Vaše međuplemenske borbe na Kosovu, Sanđaku , Vojvodini, Bosni ne zanimaju nikoga. Jedina prijetnja susjedima ste vi i vaši plemenski vođa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije