Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Splitu

Vučić: Tako nešto Hrvatima se ne bi dogodilo u Beogradu

10.02.2019.
u 16:20

Rekao je da je srpska ambasada možda propustila procijeniti rizik, ali i da sigurno nisu mogli pretpostaviti što će se dogoditi.

U posjetu vojvođanskom Vršcu srpski predsjednik Aleksandar Vučić dotaknuo se napada kojim su bili izloženi vaterpolisti Crvene Zvezde u Splitu, prenosi srpski Kurir.

Nakon što je ministar vanjskih poslova Ivica Dačić već rekao da su uputili protestnu notu Hrvatskoj isto je ponovio i Vučić te dodao da se čuo s predsjednikom Vaterpolskog saveza Srbije Viktorom Jelenićem o stanju vaterpolista.

- To što bih izbacio žuč i bijes zbog tog napada ne bi pomoglo našim momcima. To govori o velikim razlikama na ovim prostorima, jer tako nešto se ne bi moglo dogoditi u Beogradu. Nadam se da ćemo imati dovoljno pameti i jedni i drugi da shvatimo da bez suradnje nećemo imati budućnost i da će ova moja poruka biti dobro shvaćena u Zagrebu - rekao je predsjednik Srbije i dodao da se plaši da ovo nije posljednji slučaj.

Na kraju je rekao da je njihovo veleposlanstvo možda i pogriješilo kada nije uspješno procijenilo rizik i tražilo policijsko zaštitu. Kazao je da je rijetko tko mogao očekivati ovakav rasplet prije samo jedne od niza utakmica.

Odvjetnik obitelji pretučene Zadranke o puštanju Daruvarca 

 

Komentara 67

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:50 10.02.2019.

ubili Stjepana Radica u Beogradu, logori po Srbiji, bombardiranje zagreba i puno drugih gradova ,masovna ubojstva i likvidacije s puno masovni grobnica

KD
kdog
17:11 10.02.2019.

dokazali ste u novom sadu na rukometu šta je bilo

Avatar VinkoL
VinkoL
16:45 10.02.2019.

A jel se to Vučićevim četnicima događa u Hrvatskoj zato kaj su fini, kulturni pošteni....? Ili zato kaj su po Hrvatskoj klali, silovali, ubijali, razarali sela i gradove? I još imaju mooda dolaziti u Hrvatsku, provocirati. I još ovaj retardovićć ima kaj govoriti o Hrvatskoj i Hrvatima, izlučevina analnog otvora zapadnoturska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije