Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi dan posjeta

Vučić sutra u Gvozdu, policija upozorava na moguće otežano prometovanje

Vučić i Kitarović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
12.02.2018.
u 13:55

Prema dostupnim informacijama Aleksandar Vučić sutra u 10 sati stiže na područje općine Gvozd.

Policijska uprava Sisačko-moslavačka je, povodom službenog posjeta predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj, obavijestila građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom utorka, 13. veljače 2018. godine, posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.

Prema dostupnim informacijama Aleksandar Vučić sutra u 10 sati stiže na područje općine Gvozd.

Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.

'Apeliramo na građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu. Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza', stoji u priopćenju PU Sisačko-moslavačke.

Komentara 9

Avatar don pedofilije
don pedofilije
14:16 12.02.2018.

Gvozd, Gvozdeni puk...

DU
Deleted user
14:02 12.02.2018.

Zašto ne ide u Glinu? Da se malo podsjeti...

PI
pinkec
16:45 12.02.2018.

Gvozdansko! Jučer je to bio Vrginmost! ?Jeli to u sklopu granice Virovitica-Karlovac-Karlobag?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije