Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO NIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Vučić se susreo s Plenkovićem, pa se pohvalio na društvenim mrežama

Andrej Plenković i Aleksandar Vučić
Foto: Instagram/Aleksandar Vučić
1/2
21.01.2020.
u 11:29

Na Forumu ove godine sudjeluju poduzetnici, političari, intelektualci, aktivisti i drugih uzvanika iz 117 država, a glavna tema je klima te izgradnja skladnog i održivog svijeta.

Svjetski ekonomski forum u Davos je mjesto gdje se svakog siječnja okuplja politička i ekonomska elita. I dok je svaki susret uglednika zabilježen na kamerama, mnogi političari iskoristili su priliku i pohvalili se s njima i na društvenim mrežama. Među njima je i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji je na svojem Instagramu objavio fotografije svojeg susreta s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem. 

- Jutarnji razgovori o srpsko-hrvatskim odnosima s premijerom Plankovićem - napisao je Vučić i tagirao hrvatskog premijera. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutarnji razgovori o srpsko-hrvatskim odnosima sa premijerom @plenkovic.andrej.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on  

I Plenković i Vučić sudjelovat će na panelu "Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana".

Podsjećamo, na Forumu ove godine sudjeluju poduzetnici, političari, intelektualaci, aktivisti i drugi uzvanici iz 117 država, a glavna tema je klima te izgradnja skladnog i održivog svijeta.
 

Komentara 13

Avatar Zarko_Oremovic
Zarko_Oremovic
12:02 21.01.2020.

Svatko se slika sa svojim idolima. Možda je dobio i autogram od Plenkija.

ŠN
šnicl
12:04 21.01.2020.

Plenković je državnik i političar svjetskog formata, "doktor" civilizirane i suvremene diplomacije. Njegovi diplomatski maniri su ogledni primjerci, putokaz i cilj svakom tko želi biti diplomat.

Avatar stars
stars
12:03 21.01.2020.

Lijepo da se Vučić napokon odlučio civilizirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije