Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor postignut

Vučić: 'Radit ćemo u najboljem intersu Srbije i naroda na Kosovu'

vesna pusic,aleksandar vucic,portal (1)
Patrik Macek/PIXSELL
12.05.2013.
u 15:45

Vučić dogovorio sa Srbima sa sjevera Kosova "koordiniranje budućih akcija i zajedničko djelovanje"

 

Agencija Tanjug javlja kako je Aleksandar Vučić novinarima rekao nakon razgovora s predsjednicima kosovskih općina sa srpskom većinom da je \"razgovarao iako ne dijele ista uvjerenja\" i postignut je dogovor \"da koordiniraju buduće akcije i zajednički djeluju\".

- Naš narod na Kosovu vjeruje u državu, a mi niti hoćemo, niti možemo mijenjati narod. Ondje gdje se naši stavovi budu razlikovali uvijek ćemo tražiti zajednički jezik - rekao je Vučić dodajući kako će vlada raditi \"u naboljem interesu ne samo Srbije, odnosno centralne Srbije, već i u interesu naroda na Kosovu\".

Predsjednik općine Zvečan Dragiša Milović, potvrđujući da je postignut dogovor o nastavku suradnje i priznaje kako \"nemamo rezervnu državu i moramo zajedno\". Dodao je kako će sastanak Vučića sa zastupnicima četiri općine sa sjevera Kosova biti dobra prilika za postavljanje pitanja i da \"iznesu sve svoje strahove i neodumice\".

>>Vučić: Sporazum nije savršen, ali njime ne treba plašiti narod

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije