Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAPRAVILI SMO GREŠKU'

Vučić poslao jasnu poruku prosvjednicima: 'Od danas nekažnjenog nasilja neće biti'

Prosvjedi u Beogradu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.03.2019.
u 22:03

Vučić je danas objavio i poruku na Instagramu gdje je poručio da neće odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, ali i da neće popustiti 'pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i tajkunima koji su unakazili našu Srbiju, poput Đilasa i Jeremića'.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je kako nije zabrinut zbog nedavnih događaja u Beogradu te je prosvjednicima poručio da će kažnjavati nasilje.

- Završili smo danas veliki posao, od danas nekažnjenog nasilja neće biti. Napravili smo grešku što smo mislili da imamo posla s civiliziranim ljudima pa nismo poslali policiju kod zgrade javnog servisa - rekao je Vučić u intervjuu za Pink.

Vučić je govorio i o Kosovu i Metohiji te je rekao da će 'učiniti sve da spriječe sukobe na Kosovu'. 

- Nešto preko čega ne možemo priječi je progon i protjerivanje Srba. Nećemo dozvoliti nove oluje i držim se svojih riječi, kao kad su i u pitanju takse - rekao je Vučić.

Vučić je danas objavio i poruku na Instagramu gdje je poručio da neće odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, ali i da neće popustiti 'pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i tajkunima koji su unakazili našu Srbiju, poput Đilasa i Jeremića'.

- Hoću da sačuvamo svaku srpsku glavu, svakog srpskog čovjeka, pa i onog kojega su fašisti i lopovi zaveli. I zato nećemo nikada pristati na bilo kakve kompromise s nasilnicima i siledžijama, onima koji bi zemlju da razaraju. Ja sam ovdje i bit ću uvijek na svakom mjestu da se suprotstavimo nasilju, fašizmu i lopovluku - poručio je Vučić.

Komentara 9

Avatar Olujni
Olujni
22:12 17.03.2019.

Pročitao sam samo naslov i imam jedno pitanje: Zašto redakcija ovo plasira kao udarnu vijest, kao da to ikoga u HR interesira, osim onih možda 4% Srba ovdje?

Avatar vitez
vitez
23:28 17.03.2019.

Plasiraju jer imamo srpske urednike hrvatskih medija koji provode prosrpsku politiku uređivanja novina, ...to je to! Hrvatska se nalazi u medijskoj srpskoj okupaciji

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:49 18.03.2019.

" Napravili smo grešku što smo mislili da imamo posla s civiliziranim ljudima pa nismo poslali policiju kod zgrade javnog servisa " ... civi civi civiliziriranim šta ?😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije