Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAPRAVILI SMO GREŠKU'
Povratak na članak

Vučić poslao jasnu poruku prosvjednicima: 'Od danas nekažnjenog nasilja neće biti'

Vučić je danas objavio i poruku na Instagramu gdje je poručio da neće odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, ali i da neće popustiti 'pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i tajkunima koji su unakazili našu Srbiju, poput Đilasa i Jeremića'.

Komentari 9

Avatar Olujni
Olujni
22:12 17.03.2019.

Pročitao sam samo naslov i imam jedno pitanje: Zašto redakcija ovo plasira kao udarnu vijest, kao da to ikoga u HR interesira, osim onih možda 4% Srba ovdje?

VL
Avatar vitez
vitez
23:28 17.03.2019.

Plasiraju jer imamo srpske urednike hrvatskih medija koji provode prosrpsku politiku uređivanja novina, ...to je to! Hrvatska se nalazi u medijskoj srpskoj okupaciji

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:49 18.03.2019.

" Napravili smo grešku što smo mislili da imamo posla s civiliziranim ljudima pa nismo poslali policiju kod zgrade javnog servisa " ... civi civi civiliziriranim šta ?😂

VL
ZI
zip123
23:41 17.03.2019.

Vucko,izgleda da ti je odzvonilo.

VL
ZB
Zoki-Bijela
07:33 18.03.2019.

Janjicar...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.