Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekonstrukcija vlade

Vučić podnio ostavku: Mislio sam da mogu, da sam mlađi

aleksandar vucic
Patrik Macek/PIXSELL
26.07.2013.
u 20:40

Vučić je naglasio da će od sada obavljati samo funkciju prvog potpredsjednika Vlade

Predsjednik Srpske napredne stranke i Ministar obrane Srbije Aleksandar Vučić večeras je na sjednici Glavnog odbora stranke podnio ostavku na mjesto ministra obrane Srbije, čime je započeta rekonstrukcija Vlade, pišu Nezavisne novine.

Vučić je naglasio da će od sada obavljati samo funkciju prvog potpredsjednika Vlade, te potvrdio da je prihvatio ostavku ministra poljoprivrede Gorana Kneževića i Predsjedništvu stranke predložio da razmotre prijedloge ostavki ministrice sporta Alise Marić i ministra kulture Bratislava Petkovića.

– Mislio sam da mogu, mislio sam da sam mlađi, rekao je Vučić i naglasio da je ključna riječ rekonstrukcije modernizacija zemlje, što traži golemu odgovornost svih.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije