Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 3 DANA

Vučić otpušten iz bolnice, stanje stabilno

18.11.2019.
u 14:53

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, koji je u petak primljen u Vojnomedicinsku akademiju (VMA) zbog kardiovaskularnih problema, otpušten je iz bolnice, a njegovo stanje je "stabilno", javili su u ponedjeljak beogradski elektronički mediji.

Tu vijest nisu službeno potvrdili ni liječnici VMA, niti ured srbijanskog predsjednika.

Srbijanski ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar priopćio je u nedjelju kako predsjednik Vučić "ima kronične, manje probleme sa srcem", ali da se u petak to stanje ozbiljno pogoršalo te da je odlučio zatražiti liječničku pomoć.

Lončar je ustvrdio kako je Vučić bio "životno ugrožen", dok je Vučićeva savjetnica za medije Suzana Vasiljević izjavila kako je "dva dana proveo na aparatima" te mu je u nedjelju "bilo malo bolje", navodeći kako se nada da će Vučić početi malo više slušati liječnike i uzimati terapiju.

Vučić je u subotu na društvenim mrežama poručio da će od ponedjeljka biti "u punom radnom pogonu“.
 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Trica
Trica
17:18 18.11.2019.

Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora. Iz Hrvatske nije smjeo niko da se javi, jer izbori su u toku:))

NE
Neutralac
17:28 18.11.2019.

Pokvario Milanovicu planove za region....

DU
Deleted user
15:51 18.11.2019.

Terapija mu treba, ali ne kardiovaskularna nego psihofarmatična...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije