Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URUČENA JOJ ZLATNA MEDALJA

Vučić odlikovao dogradonačelnicu Gline Branku Bakšić Mitić

Branka Bakšić Mitić/Facebook
16.02.2021.
u 07:18

Odlikovana je Zlatnom medaljom za iznimne zasluge i osobno junaštvo u liječenju i zaštiti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji dodjele odlikovanja povodom Dana državnosti, koji se u Srbiji slavi 15. veljače, odlikovao je dogradonačelnicu Gline Branku Bakšić Mitić Zlatnom medaljom za iznimne zasluge i osobno junaštvo u liječenju i zaštiti stanovništva Srbije.

Bakšić Mitić se odlikovanjem pohvalila na Facebooku.

Među nizom odlikovanih našao se i zamjenik ruskog premijera Medvedeva Jurij Borisov, kojem je Vučić uručilo Orden Republike Srbije na lenti, za izuzetne zasluge u razvijanju prijateljskih odnosa dviju zemalja. Isti orden kao i Borisov, dobili su i moskovski patrijarh Kiril i bivši grčki predsjednik Prokopis Pavlopulos, dok su ciparski ministar vanjskih poslova Nikos Kristodulidis i Institut za genetska istraživanja iz Pekinga, koji stoji iza kineskog cjepiva Sinopharm odlikovani Ordenom srpske zastave prvog stupnja. 

Komentara 45

GO
goriodgorijeg
08:45 16.02.2021.

odlikovao je dogradonačelnicu Gline Branku Bakšić Mitić Zlatnom medaljom za iznimne zasluge i osobno junaštvo u liječenju i zaštiti stanovništva Srbije. Zar je Glina u srbiji???? ovo je jako jako znakovito. Što radi Soa, i ostale institucije, ili im ovo nije bitno. Sad bi trebala nota prema srbiji.

VJ
vjekoslavkatalina
08:12 16.02.2021.

Vuk dlaku mjenja cud nikako..stara poslovica i nikako nauciti...ne krivim ove krivim nase ovdje...kad sam pisao tu da mi je ova zena itekako sumnjiva..mozda i agentura..jer ko previse suza lije nabaciva se medijima..znaci iza toga nesto ne valja..nesto se mucka

IC
ICCO
07:59 16.02.2021.

Sramota! Taj isti joj je u Glini imao očito govor koji joj ne smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije