Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PREPIRKA

Aleksandar Vučić nazvao Pavla Kalinića nakon izjave na televiziji!

Pavle Kalinić
Patrik Macek/PIXSELL
19.03.2019.
u 23:42

Pavle Kalinić gostujući u ponedjeljak u Novom danu N1 televizije, komentirao je učestale prosvjede u Beogradu te ustvrdio da iza prosvjeda stoje strane obavještajne službe

Neobična prepirka izbila je između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i pročelnika Grada Zagreba za krizne situacije Pavla Kalinića koji je gostujući u ponedjeljak u Novom danu N1 televizije, komentirao učestale prosvjede u Beogradu te ustvrdio da iza prosvjeda stoje strane obavještajne službe.

"Iza toga ne vjerujem da stoji ekipa iz Dveri ili Đilas ili Vuk Jeremić. Tu vjerojatno postoji pomoć sa strane da se dovede Vučića u red, da radi ono što se traži od njega - da radi ili će dovesti novu ekipu koja će bolje slušati”, rekao je između ostalog Kalinić

Srbijanskom predsjedniku čini se nije to svidjelo pa se obrušio na Kalinića.

“Što se tiče tog Pavle Kalinića, ne znam ni tko vam je to, da vam pravo kažem. Ja ne gledam hrvatske medije, meni samo kad kažu da se oni mnogo veselemojoj propasti, ja znam da sam nešto dobro učinio za Srbiju. Nemam pojma što oni pričaju. Umiješanost stranih službi? Pa slušajte, ljudi, ako vi mislite da sve druge zemlje ovoga svijeta stoje i gledaju što se događa – neka stoje i gledaju”, kazao je Vučić.

Vučić je kasnije pak osobno kontaktirao Kalinića. Potvrdio je to za N1 sam Kalinić.

"On je prvo komentirao pa je tek onda pogledao emisiju koja je bila snimana u Zagrebu, nakon toga smo se čuli, popričali, izgladili nesporazume. U svakom slučaju je jedna vrlo ugodna osoba, s obzirom da smo prije nekih 30 godina bili na bitno različitim stranama. Jedno jako ugodno iznenađenje za mene", rekao je Kalinić.

Na pitanje je li možda dogovorio neki susret uživo, Kalinić je odgovorio: "Možda u budućnosti".

Video: Talijan (35) jurio 250 km/h po autocesti

Komentara 43

BA
barbaizamerike
00:52 20.03.2019.

Vidi Vidi Kalinica sto Vucica nahvali .Sumnjivo nije valjda da i njega drzi KOS

BA
barbaizamerike
00:47 20.03.2019.

Sta znamo o Pavlu Kalinicu?

Avatar heyhay
heyhay
00:18 20.03.2019.

obradio ga čubasti, imaš da lijepo pričaš o čubastom drugi put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije