Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Vučić najavio žestok odgovor Srbije na napad na Eulex

vucic
Patrik Macek/PIXSELL
19.09.2013.
u 15:10

Srbija nema pravo šutiti i dopusti teroristima i ekstemistima da misle kako su oni ti koji mogu upravljati Srbijom - rekao je Vučić

Prvi dopredsjednik srpske vlade, Aleksandar Vučić osudio je jutrošnji \"sramni\" napad na pripadnike Eulexa kada je 35-godišnji pripadnik litvanskog bataljuna ubijen, a trojica ranjena na sjeveru Kosova gdje Srbi čine većinu i najavio žestog odgovor Srbije, javljaju mediji u Srbiji.

- To je pokušaj kvarenja svega onoga što je Srbija ostvarila u prethodnom razdoblju. Srbija nema pravo šutiti i dopusti teroristima i ekstemistima da misle kako su oni ti koji mogu upravljati Srbijom - rekao je Vučić dodajući kako je dobio ovlasti od srpskog predsjednika Nikolića da osudi \"zločinački akt ubojstva litvanskog pripadnika Eulexa

- Napad je uperen protiv srpskog naroda i Srbije i predstavlja njenu sramotu. Odgovor će biti žestok. Srbija će, koliko može, pomoći u istrazi, a oni koji misle da takva nedjela mogu proći trebaju znati da nikada neće imati skrovište na teritoriju Srbije - poručio je Vučić očito baratajući podacima tko bi mogao biti počinitelj.

>> Na sjeveru Kosova ubijen pripadnik Eulexa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije