Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO PLANOVE
Povratak na članak

Vučić najavio reformsku vladu za krizna vremena: Objavio rat mafiji i otkrio nove prioritete

Vučić je naglasio da potom slijedi „borba za interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji“ i očuvanje vitalnih interesa Srbije na Kosovu

Komentari 2

Avatar Cokolinda
Cokolinda
09:03 21.10.2020.

Ah, kolindin prijatelj Vucko...

VL
Avatar Croatino
Croatino
10:20 21.10.2020.

U Srbiji predsjednik odprilike ima istu nadležnost kao u Hrvatskoj. Ali u Srbiji Vucic diktira vladi sto da radi, koji su prioriteti, ko sto smije i sto ne smije. I vlada mora slusati svetog vodju, Brnabicka i ministri je samo marionete. U skupstini nema opozije, tako da Vucic nije predsjednik Srbije, vec kralj. Princ je Vulin, dvorska luda Dacic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.