Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUMP GA IZNENADIO?

Vučić objašnjavao svoju reakciju na videu s američkim predsjednikom

Aleksandar Vučić
Foto: Twitter
07.09.2020.
u 13:44

S njim i njegovom reakcijom našalio se švedski političar Carl Bildt koji je na Twitteru napisao: "Ovo je trenutak kad je predsjednik Vučić informiran da će preseliti svoje izraelsko veleposlanstvo u Jeruzalem."

Nakon što je objavljena snimka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji je tijekom izjave Donalda Trumpa da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo iz Tel Aviva u Jeruzalem ostao pomalo zbunjen, oglasio se i srbijanski predsjednik. Vučić je u tom trenutku na snimci prebirao po papirima i komentirao. 

– Mnogima je krivo zbog sporazuma. Kažu, nisam ni pročitao sporazum. Cijeli dan i noć 500 puta provjeravao sam svaku riječ. Onoliko koliko sam znao o oba sporazuma nitko u sali nije znao. Na kraju se dogodilo da su zamijenili fascikle kada smo potpisali – opisao je Vučić što se događalo, javlja Blic.

Podsjetimo, s njim i njegovom reakcijom našalio se švedski političar Carl Bildt koji je na Twitteru napisao: "Ovo je trenutak kada je predsjednik Vučić informiram da će preseliti svoje izraelsko veleposlanstvo u Jeruzalem".

Sve se to dogodilo u Washingtonu, gdje je potpisan sporazum o normalizaciji gospodarskih odnosa između Srbije i Kosova. Sporazum su potpisali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdullah Hoti. Potpisivanju u Bijeloj kući svjedočio je i američki predsjednik Donald Trump. 

 

Komentara 19

Avatar Matija22
Matija22
13:53 07.09.2020.

potpisao je on i priznanje kosova, ne zna on ni šta je potpisao tamo, na kraju je trump tamo rekao da je ovo suradnja i potpis dvaju država što su se svi tamo složili s tim

40
402
14:50 07.09.2020.

Je da, izvorna verzija sporazuma je na americkoj cirilici a sad pred potpisivanje mu podmetnu na latinici.Covjek zbunjen,tko ne bi bio?

Avatar FrancJunior
FrancJunior
14:27 07.09.2020.

Laze opet koliko je dug i sirok! Zna sta je uradio Srbiji i us.o se pred Trampom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije