Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brammertz u Beogradu

Vučić: Još nismo dobili zahtjev za izručenjem Šešelja

Vojislav Šešelj
Foto: Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 13:08

Serge Brammertz u Beograd je došao zbog priprema za redovni izvještaj Vijeću sigurnosti UN-a koji treba podnijeti početkom lipnja

Glavni tužitelj Haaškog suda Serge Brammertz boravi u Beogradu gdje se najprije sastao s premijerom Aleksandrom Vučićem koji je poručio da će se u slučaju Vojislava Šešelja postupati u skladu za zakonima Srbije i međunarodnim javnim pravom. Tvrde i da Srbija još nije dobila službeni zahtjev za povratak Vojislava Šešelja u pritvor, prenosi Tanjug, a piše B92.

Vojislav Šešelj u Haag bi trebao biti izručen sutra, 26. svibnja kada ga očekuje Žalbeno vijeće Haaškog suda.

Serge Brammertz u Beograd je došao zbog priprema za redovni izvještaj Vijeću sigurnosti UN-a koji treba podnijeti početkom lipnja. 

>> Haaški sud Šešelja vraća u zatvor, a Hadžića privremeno pušta na slobodu

Komentara 4

UN
unbekant
15:59 25.05.2015.

izgleda dace nase zelje propasti,dosla je odluka nece u Haag do daljnjega........

DU
Deleted user
15:04 25.05.2015.

Vojo, nemoj ići u Haag! ne pvedaj se živ...umvi!

CA
Cafa
22:24 26.05.2015.

Opet će da vas bombarduju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije