Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Možemo bolje'
Povratak na članak

Vučić donio odluku o izvanredni​m parlamenta​rnim izborima

Vučić je na izbornoj skupštini rekao i da je SNS postigao najveći rezultat od uvođenja višestranačja u Srbiji, ali i da je najvažnije da Srbija postigne još veće uspjehe

Komentari 6

CR
crocro
19:01 25.01.2014.

Ne znam što bih napisao. Možemo misliti što hoćemo o srbiji kao agresoru na Hrvatsku i to je jedna sasvim druga stvar o percepciji srbije. Kada gledam srbiju iz jednog drugog kuta ja stječem dojam da su oni čvrsto i uraganski krenuli u napredak i demokratizaciju svoje zemlje. Stječem dojam jake gospodarske borbe, čišćenja svih negativnosti koje prati njihovo društvo, što dokazuje čvrstu odlluku za promjene. Ubrzano rade reforme, ali naravno ne po Hrvatskim modelima, već po ugledu na uspješne zemlje koje su nekada bile u istoj poziciji. Ja bih volio da se i Hrvatska okrene reformama po ugledu na uspješne zemlje a ne da izmišljamo toplu vodu i da eksperimentiramo računajući da smo pametniji od ostalih. Siruran sam da će se srbija obračunati s korupcijom i kriminalom jer su čvrsto shvatili poruke EU ako žele postati članicom. Oni će napraviti i prijevremene izbore, hoće da se podvuče crta i da krenu novim europskim putem. Mene će samo zaboljeti ako u određenom trenutku nama netko kaže da se ugledamo na njih i odlučnije i odgovornije krenemo u promjene. Osim toga oni "do smrti" štite svoje nacionalne interese. Bio bi sretan da i naša vlada štiti svoje nacionalne interese, da čuva svoje prirodne resurse i da ne prodaje ili daje u zakup nacionalno blago na kojem će se netko obogatiti a Hrvatska osiromašiti. Srbija očito okreće jednu novu stranicu svoje povijesti i gospodarskog napretka. Istina je da svoju povijest nikada neće moći izbrisati i da će zauvijek biti zapisano da je srbija napala Hrvatsku i izazvala rat koji je donio puno zla. Ali za svoj probitak puno su odlučniji od Hrvatske.

VL
DP
Dule Pacov
22:10 25.01.2014.

crocro, gresis, izbori su raspisani da bi se sprecile reforme i pre svih ministar radulovic... svaka izborna god. je izgubljena god.

VL
Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
15:08 25.01.2014.

Ti kao po običaju udri po sopstvenom narodu i dalje!!! A ko je po tebi dobar? Onaj tvoj nalickani Boris Tadić, možda ili pirgava prefrigana lopurda Dragan Đilas? Kolioko sam primetio ovde ti neke stvari smetaju, a ranije ti lopinjanjaa žutih nisu smetala, niti si se povodom toga oglašavao!!! Dosta mi je vas žutih!!!.

VL
DU
Duncan
14:03 25.01.2014.

Učinak Vučića i njegovih zafarbanih radikala je: zaduživanje zemlje u tempu od 5 mlrd. godišnje, novih 100 hiljada otpuštenih, revanšistička hapšenja političkih protivnika, i zloupotreba vlasti zastupanjem jedne grupe tajkuna protiv druge grupe tajkuna, što on prostoti predstavlja kao borbu protiv korupcije. Održava se na razjarivanju sirotinje, neprestanim klevetenjem protivnika i najnižim lagarijama na njihov račun. Javna i komunalna preduzeća, opštine itd. napunio je svojim aktivistima, u pravilu polupismenim i nepismenim štetočinama koje ništa ne rade, već samo škode! Što ne objasni otkud Tomi divča diploma (bruka i sramota), stan od 200 kvadrata i tri divlje gradnje na Savi; on već sišao na reku, pre Beograda?! Sav njegov "uspeh" postoji samo u njegovom blebetanju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.