Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogo zaraženih

Vučić će večeras proglasiti oštre mjere, Beograd se potpuno zatvara?

02.07.2020.
u 12:05

Vučić bi vijest trebao objaviti tijekom gostovanja na RTS-u, a sve zbog vrlo nepovoljne epidemiološke situacije u glavnom gradu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na preporuku Kriznog stožera večeras bi trebao proglasiti nove oštre mjere za Beograd zbog epidemije koronavirusa, saznaje B92.net.

Kako je potvrđeno portalu B92, Vučić bi vijest trebao objaviti tijekom gostovanja na RTS-u, a sve zbog vrlo nepovoljne epidemiološke situacije u glavnom gradu.

Prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u posljednja 24 sata, više od 80 posto zaraženih je iz Beograda.

B92 još doznaje kako se razmišlja o ponovnom uvođenju policijskog sata u večernjim satima ili čak o potpunom zatvaranju Beograda, što će značiti zabranu ulaska u grad i izlaska iz grada.

Video - Beroš: Djecu u bolnicama će se moći i dalje posjećivati

Komentara 37

Avatar dmitarXX
dmitarXX
12:35 02.07.2020.

zašto se ne zatvori granica sa srbijom?

IV
ivanjoksimovic
13:30 02.07.2020.

Pad industrijske proizvodnje 9 kvartal za redom, turizam u kolapsu, i ne samo ove godine, vec narednih nekoliko, a oni brinu sto onaj zatvara Beograd ... svasta.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:21 02.07.2020.

Neka se zatvore, i da se nikad ne otvore, kao konzerva pokvarenog mesnog nareska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije