Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OTIMAČI IZGUBLJENE STRANKE'

Vučemilović komentirala istupe članova DP-a: Jasno je tko su mutni tipovi o kojima sam govorila

Zagreb: Vesna Vučemilović komntirala uhićenja u Osijeku i rebalans proračuna
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.08.2021.
u 21:20

Ovaj put nisam ja meta već Miroslav Škoro, čovjek zbog kojeg su se mnogi učlanjivali u stranku, piše Vučemilović

Saborska zastupnica Vesna Vučemilović te ujedino i sestra Miroslava Škore prošloga je tjedna službeno izašla iz stranke Domovinski pokret, a na društvenim mrežama komentirala je i istupe novog vodstva stranke.

- Čitam kako samoproglašeni v.d. opet prijeti sankcijama. Prije toga blaćenje od strane neimenovanih izvora iz vrha stranke u medijima, komentirala je Vučemilović nedavne događaje. 

- Ovaj put nisam ja meta već Miroslav Škoro, čovjek zbog kojeg su se mnogi učlanjivali u stranku. Kada je dao ostavku Predsjedništvo se sastalo nakon tjedan dana i usvojilo ostavku pod točkom razno. Danas ga jednoglasno osuđuju nakon intervjua u jednim dnevnim novinama. Kako su se tako brzo sastali kada ga treba osuditi, zapitala se. 

Kako govori, ''sada je već svima jasno tko su mutni tipovi o kojima je govorila. Ako ovako nastave možemo ih slobodno nazvati "Otimači izgubljene stranke".

- Žalosno, ali istinito, navodi Vučemilović. 

Podsjećamo, u intervjuu za Večernji list Miroslav Škoro komentirao je situaciju u stranci nakon njegove ostavke na mjestu predsjednika DP-a, ali i tri prijave koje su podnesene protiv Ljiljane Vuletić, Darija Žepine te Krešimira Bubala. Cijeli intervju možete pročitati OVDJE

VIDEO ANKETA: Pitali smo Zagrepčane boje li se poskupljenja?

Komentara 25

MA
marijaqwer
00:36 07.08.2021.

Škoro je dobro i prošao , obzirom kakvu je ekipu okupio.

Avatar southman
southman
22:03 06.08.2021.

Sude mi zato što mlade volim...

AR
arthur1
22:28 06.08.2021.

Po čemu je ova važna,zanimljiva,značajna ,osim što je Škorina sestra koji je i sam nevažan, nezanimljiv i beznačajan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije